Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tânăra care a atras toate privirile la funeraliile reginei? Mulți zic că se inspiră din stilul lui Kate Middleton FOTO

Cine este tânăra care a atras toate privirile la funeraliile reginei? Mulți zic că se inspiră din stilul lui Kate Middleton FOTO

GALERIE FOTO (7)

O tânăra a atras atenția celor aflați la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu înfățișarea sa, parcă inspirată de stilul lui Kate Middleton.  Iată cum i-a uimit pe toți cu prezența sa!

Cine este tânăra care a atras toate privirile la funeraliile reginei? 

Să se fi inspirat de la Kate? Lady Louise Windsor, verișoara Prințului William, în vârstă de 18 ani, a purtat o pălărie de tip fascinator negru văzută anterior la Prințesa de Wales pentru ceremonia de la Westminster Hall.

Tânăra este fiica prințului Edward și a Sophiei Wessex, în vârstă de 18 ani. Lady Louise Windsor s-a inspirat ieri de la soția vărului ei. Aceasta a purtat ieri o pălărie elegantă cu un fascinator complex de la pălărierul Whiteley Hats, în timp ce familia a însoțit sicriul reginei în fostul sediu al Parlamentului, unde aceasta va fi așezată până la înmormântarea sa de luni. Deși ea a purtat-o pentru prima dată, pălăria a fost îndrăgită și de alte femei din familia regală în ultimii ani.

Kate Middleton a purtat-o o dată înainte de a se căsători cu prințul William, la nunta unei prietene în ianuarie 2011, și apoi în timpul unui angajament pe Baker Street cu regina în 2013.

Lady Louise părea cufundată în gânduri în timp ce a participat la slujba emoționantă de ieri pentru Majestatea Sa la Westminster Hall. Șuvițele ei blonde erau bine ascunse sub pălăria, care era împodobită cu un fascinator lung din pene negre și trei fundițe negre. Aceasta a purtat pălăria cu o rochie de palton negru cu nasturi aurii. Accesoriile sale păreau să fi fost furnizate de Kate, soția vărului ei William.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Lady Louise Windsor, relație specială cu bunica sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Fiica contelui și a contesei de Wessex s-a bucurat de o relație apropiată cu bunica ei, regina, și a crescut la o aruncătură de băț de casa defunctului monarh, Castelul Windsor, în Bagshot Park.

Pentru această ocazie, Louise a făcut o reverență când a pășit în față pentru a-și lua rămas bun de la bunica ei, alături de fratele ei în vârstă de 14 ani.

În timpul plimbării de sâmbătă la Balmoral, Louise, care a fost descrisă anterior ca fiind nepoata „preferată” a Majestății Sale a petrecut aproximativ 10 minute citind omagiile și admirând florile împreună cu părinții ei, înainte de a se întoarce în interiorul castelului Balmoral.

În ultimii doi ani, Lady Louise și-a asumat un rol din ce în ce mai public, deoarece părinții ei, prințul Edward și contesa de Wessex, au fost urcați în lanțul trofic regal după dizgrația prințului Andrew și plecarea ducelui și ducesei de Sussex.

Spre deosebire de verii ei mai mari, prinții William și Harry, Louise a putut să-și vadă mult mai mult bunicii în copilărie, deoarece a locuit întotdeauna la doar 11 mile de Windsor și a avut avantajul de a se fi născut în perioada în care regina și prințul Philip și-au redus călătoriile pe distanțe lungi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: