Redactia.ro
Home » Sport » Cine este tânăra sexy care i-a sucit mințile lui Arpad Paszkany. Fostul patron de la CFR Cluj și-a lăsat nevasta pentru ea

Cine este tânăra sexy care i-a sucit mințile lui Arpad Paszkany. Fostul patron de la CFR Cluj și-a lăsat nevasta pentru ea

GALERIE FOTO (16) Antonela Patrut, iubita lui Paszkany. Foto: Facebook / Antonela Patrut

Arpad Paszkany, cunoscut pentru susținerea financiară adusă echipei CFR Cluj, s-a despărțit de partenera sa, Anamaria Feher, în vârstă de 32 de ani, la finalul anului 2023, după șapte ani de căsătorie. Noua sa parteneră este Antonela Pătruț, în vârstă de 28 de ani, recunoscută pentru frumusețea sa atrăgătoare.

Și-a lăsat soția tânără pentru o iubită și mai tânără

Antonela, cu 24 de ani mai tânără decât miliardarul, este o apariție spectaculoasă. Cei doi nu mai ascund relația lor și au făcut publică legătura lor pe platformele de socializare. „Iubirea mea”, au fost cuvintele postate de Antonela Pătruț, însoțite de o fotografie în care apare alături de Arpad Paszkany. Antonela Pătruț a devenit cunoscută prin participarea sa în show-ul „Insula Iubirii” în sezonul din 2022. La acea vreme, descrierea ei făcută de Antena 1 sublinia că este o persoană amuzantă și sinceră, care nu se sfiește să-și exprime opinia directă.

Actuala parteneră a lui Arpad Paszkany s-a născut în Călărași, este Săgetător și își manifestă pasiunea pentru călătorii, aspect reflectat în fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Cu toate acestea, Antonela Pătruț a fost implicată și în alte evenimente televizate, fiind prezentată în emisiunea „Acces Direct”, unde a dezvăluit că a fost victima furtului unor bijuterii în valoare de peste 15.000 de euro, comis de către o colegă de apartament.

Antonela Patrut, iubita lui Paszkany. Foto: Facebook / Antonela Patrut

Arpad Paszkany, care a condus finanțarea echipei CFR Cluj până în 2014, este mai puțin prezent în România, locuind în Budapesta și Marbella, unde își are familia. Rareș Bogdan, într-o intervenție pentru ProSport, a dezvăluit că Paszkany a fost invitat de către Viktor Orban să investească la Ferencvaros, echipă din Budapesta, cu care politicianul este prieten.

Paszkany, care a avut și un alt mariaj înainte de cel cu Anamaria Feher, este implicat în mai multe afaceri, inclusiv în domeniul imobiliar, și este evaluat la o avere de zeci de milioane de euro.

Sub conducerea lui Arpad Paszkany, CFR Cluj a câștigat 13 trofee și a participat de trei ori în Liga Campionilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: