Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo. Face senzație pe Internet

Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo. Face senzație pe Internet

GALERIE FOTO (2)

Despre Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, așa cum o știe lumea, a auzit mai toată țara, mai ales că orice clip cu ea adună milioane de vizualizări în timp record. Însă cum a ajuns să facă senzație pe Internet? Totul a început cu mult înainte de succesul cu Mircea Bravo!

Toți o știu pe simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, comună din județul Cluj, însă ce nu cunosc chiar toți este că ea nu este bunica adevărată a lui Mircea Bravo! Mai mult, Tanti Lenuța cocheta cu televiziunea cu mult înainte ca vloggerul să-și filmezele primele video-uri.

Cine este Tanti Lenuța, bunica lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța a devenit virală odată cu aparițiile în clipurile lui Mircea Bravo, însă puțini știu ca ea a debutat cu mult mai înainte, alaturi de băbuțele din Chinteni, încă de prin 2014, pe postul Look TV, atunci când făceau emisiuni de la Cluj.

La o căutare mai atentă, cel mai vechi video cu Tanti Lenuța a lui Mircea Bravo apare din 2013. Pe acea vreme, Mircea Bravo filma primele sale clipuri, așadar nimeni nu îi poate contesta hazul ardelencei.

De la Lelea Lenuța din Chinteni, la Lenuța de pe Facebook

Pe numele său adevărat, Lenuța Moldovan, în vârstă de 73 de ani, are mai multe porecle. Cei de pe ulița satului o strigă acum „Lenuța de pe Facebook”, iar cei care au urmărit-o la TV o știu drept „Lelea Lenuța din Chinteni”, însă ce este clar pentru toată lumea este că e o ardeleancă autentică.

Însă toți trebuie să știe despre Tanti Lenuța că e o femeie creștină, înzestrată cu simțul umorului, dar și cu o minte ascuțită, însă și harnică și înțeleaptă.

Întrebată dacă mai știe de câți ani filmează și în câte clipuri sau emisiuni a apărut, Lenuța din Chinteni răspunde că nu mai știe, pesemne că-s multe rău! Dar dacă o întrebi cum e să fii vedetă, “bunica lui Mircea Bravo” dă cel mai frumos răspuns posibil:

„Nu știu ce consi­deră lumea că înseamnă vedetă. Eu sunt o muiere în toată firea și îmi mân rândul și lucrul, nu din asta trăiesc, asta fac din pasiune și din drag, și dacă cineva mă apreciază eu le mulțămesc!”, a mărturisit femeia într-un interviu mai vechi.

Unii internauți își amintesc de tanti Lenuța și ca „Lenuța lui Alexandru”

„Prima dată m-a rugat Sava Negrean Brudașcu să facem o filmare cu lan­sarea lui Alexandru Pugna și printre ele să facem și colinzi de Crăciun, și am acceptat, mie mi-o plăcut. Dacă a venit cineva la mine și m-a rugat să filmez, am fost de acord”, își amintește cea care mai apoi și-a câștigat faima ca „Lenuța de pe Facebook”.

Astăzi, tanti Lenuța din Chinteni face echipă bună cu “nepotul” Mircea Bravo pe Internet, unde fiecare video în care apare femeie se viralizează cu viteza luminii. Internauții preiau rapid glumele ardelencei, așa că nu trebuie să ne mire dacă auzim că Tanti Lenuța ajunge milionară!

Tanti Lenuța a rămas văduvă

Însă ultimele vești despre Tanti Lenuța nu sunt deloc unele vesele, așa cum ne-a obișnut să fie mereu. Soțul femeii, devenit și el un personaj celebru odată cu clipurile lui Mircea Bravo, a murit într-o noapte de miercuri spre joi, la mijlocul lunii martie 2021.

Mai exact, pe 12 Martie, Nea Sandu era singur acasă în acea seară, deoarece Tanti Lenuța era internată în spital. Pe numele său adevărat, Alexandru Moldovan a decedat acasă, în comuna Chinteni din județul Cluj, la vârsta de 80 de ani și o lună.

Mircea Bravo, în doliu, a dat vestea tristă:”DRUM LIN, DOMNU’ SANDU! Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume și credem că și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se în pace!”, a scris atunci vloggerul pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: