Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tatăl Antoniei. A lucrat la Circul de Stat și face parte din religia mormonă

Cine este tatăl Antoniei. A lucrat la Circul de Stat și face parte din religia mormonă

Cine este tatăl Atoniei

Mihail Iacobescu este tatăl Antoniei. Bărbatul a lucrat la Circul de Stat și, deși nu este tatăl biologic al artistei, o iubește foarte mult pe aceasta. De altfel, Mihail Iacobescu a rămas în relații bune și cu mama cântăreței, chiar dacă s-au despărțit, după ce el a aderat la religia mormonă.

Cine este tatăl Antoniei. A lucrat la Circul de Stat și face parte din religia mormonă

Deși nu este tatăl biologic, Mihail Iacobescu este cel alături de care Antonia și mama ei au stat o bună perioadă în America. Mihail Iacobescu a lucrat la Circul de Stat, face parte din religia mormonă, și chiar dacă a divorțat de mama cântăreței, încă mai ține legătura cu aceasta, informează wowbiz.ro

Colaj cu Antonia în bluză roșie/ Antonia și tatăl său, Mihail Iacobescu.

La vârsta de 23 de ani, Mihail Iacobescu pleca peste hotare, în turnee, fiind acrobat la Circul de Stat. Denise, mama Antoniei, îl însoțea mereu. Nu i-a fost greu să o accepte ca soție, având în vedere că avea un copil, pe Antonia. Ba chiar a considerat-o din prima, pe Antonia, fiica sa biologică.

”Cu Denise m-am căsătorit în 1991. Până să ne luam am fost doar iubiți, iar ea a mai mers cu mine, cu circul prin America. Eu la circ, ea lucra ca manichiurista. Se descurca foarte bine ți câștiga bani frumoși. Denise era deja mamică. O avusese pe Antonia dintr-o altă relație. O iubeam enorm, așa că nu mi-a fost greu să o iubesc și pe Antonia ca pe fiica mea”, declara Mihail Iacobescu în urmă cu ceva timp.

Cine este tatăl Antoniei? - YVE.ro

Foto: Antonia și tatăl ei

În anul 2005, Denise, mama Antoniei, a divorțat de Mihail Iacobescu. Motivul ar fi fost că acesta aderase la religia mormonă.

”În 2004 ne-am despărțit, iar în 2005 am divorțat în America. Nu consider că am păcătuit pentru că am divorțat de prima soție. Nu mai mergea între noi. Pur și simplu nu mai mergea. Asta nu înseamnă că trebuie să rămâi împreună. Poți ajunge să te bați, să îți scoți ochii. Mă rog, la noi să zicem că a fost nepotrivire de caracter. Normal că nu poți sta cu acea persoana. Dumnezeu nu te condamnă pentru lucrul ăsta”, mai spunea tatăl iubitei lui Alex Velea.

Pe mama Antoniei o ştie toată lumea, dar câţi l-au văzut pe tatăl cântăreţei? Iată cum arată Mihai Iacobescu | Antena 1

Mihail Iacobescu s-a recăsătorit

În anul 2009, Mihail Iacobescu s-a recăsătorit cu o altă femeie și au făcut și un copil împreună.

”Am cunoscut-o in ianuarie- 2007. Ea se afla in America pentru un training. Ne-am placut. Apoi am venit eu in tara in septembrie. Ne-am casatorit in februarie 2008. Ne-am dorit foarte tare sa avem un copil impreuna sii asta s-a si intamplat pana la urma. Sotia mea are 38 de ani si am impreuna cu ea o fetita de 5 ani”, povestea bărbatul într-un interviu mai vechi.

Mama Antoniei e probabil cea mai FRUMOASA bunicuta din tara! • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Foto: mama Antoniei

De ce a aderat tatăl Antoniei la religia mormonă

Bărbatul a aderat de bună voie la religia mormonă. I s-a părut un cult interesant după ce a vizitat o biserică din America.

”(…) Am vizitat biserica din zona, mi-a placut, mi s-a parut foarte frumoasa. In 1994, cand am revenit pentru a treia oara in tara, intamplator am vazut niste misionari in Piata Crangasi. Aveau o expozitie. Cu doua zile inainte eu ma apucasem sa citesc din Biblie. M-am dus la ei si am inceput sa vorbim. I-am intrebat unde pot sa vin la ei sa avem o discutie mai ampla. Mi-au cerut numarul  de telefon si mi-au zis ca vin ei la mine. Le-am dat numarul si apoi m-au sunat. La o saptamana, la noua dimineata m-a sunat un barbat si m-a intreabat: „Putem sa venim la dumneavoastra?”.  I-am chemat si au venit. Au venit sa-mi inmaneze cartea mormonilor.  Au venit misionarii si au inceput sa-mi explice despre George Smith, profetul care a primit revelatia de la Tatal Nostru si ca biserica aceasta este cea adevarata. Apoi m-au intrebat daca vreau sa fac sase lectii pregatitoare inainte de botez. Am simtit ca vreau (…)”, a mai povestit Mihail Iacobescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: