Redactia.ro
Home » TV » Antonia și Alex Velea au avut coronavirus: „Am fost din ăia care nu au crezut”

Antonia și Alex Velea au avut coronavirus: „Am fost din ăia care nu au crezut”

GALERIE FOTO (5)

Alex Velea a recunoscut pentru prima dată că el, Antonia și cei doi băieți ai lor au avut COVID-19. Mai mult, și alte persoane din familie au contractat virusul SARS-COV-2. Artistul a recunoscut că nu a crezut inițial în virus. 

„Am fost din ăia care nu au crezut”

Alex Velea a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, acolo unde a oferit mai multe detalii cu privire la viața de familie. Artistul a vorbit și despre problemele de familie pe care le-au avut atât el, cât și Antonia și cei doi băieți ai lor. La acel moment, Antonia a făcut o postare pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp, care le-a dat de gândit urmăritorilor ei.

,,When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!’, a fost mesajul Antoniei pe Instagram.

Confimarea oficială vine abia acum din partea lui Alex Velea.

Cei doi artiști au avut o formă mai ușoară a bolii. Antonia și Velea și-au dat seama că sunt infectați cu noul coronavirus în momentul în care au rămas fără gust și fără miros. Antonia a fost mai curajoasă și l-a sprijinit și pe partenerul ei de viață.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei. Nu e de glumă cu acest virus. Vreau să mă vaccinez’, a dezvăluit artistul.

Cu toate acestea, artistul a declarat că se va vaccina doar dacă va fi nevoie. În aceste zile, el are încă imunitatea câștigată în urma vindecării de virus. Diagnosticul a fost pus în luna decembrie a anului trecut.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare’ să îmi fac un tratament’, a mai spus iubita lui Alex Velea, la acel moment, după ce anunțase că a ieșit în sfârșit din casă, în urma celor 14 zile de izolare la domiciliu.

Alex Velea: „Tata are diabet și stent la inimă”

Aristul a declarat că și părinții lui au fost infectați cu COVID-19. Artistul s-a temut cel mai mult pentru viața tatălui său, care a avut o formă mai severă a bolii, acesta suferind o serie de afecțiuni care sunt considerate de risc.

Mi-a fost teamă la tata. El are diabet, tata are și stent la inimă. A slăbit mult de tot, pe el l-a afectat virusul la stomac”, a mai declarat partenerul Antoniei, în emisiunea lui Dan Capatos.

 

Antonia și Alex Velea, 8 ani de relație

Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, dar se iubesc ca în prima zi. Cei doi artiști au împreună și doi băieți, Akim și Dominic.

„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!’, a mărturisit Antonia, cu ocaiza aniversării a 8 ani de relație.

Și Alex Velea i-a dat mamei copiilor lui un răspuns pe măsură: ‘Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!’.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: