Redactia.ro
Home » Monden » Cine este tatăl lui Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri. Cheful a făcut dezvăluiri despre fostul soț

Cine este tatăl lui Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri. Cheful a făcut dezvăluiri despre fostul soț

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru. Concurenta de la Asia Express a spus totul

Francesco și Patrizia Paglieri sunt doi concurenți de top din cadrul emisiunii Asia Expres. Chef Patrizia și fiul ei sunt pregătiți să câștige competiția. Nu se știu prea multe lucruri despre viața personală a Patriziei Paglieri, dar  acum a ieșit la iveală cine este tatăl fiului ei.

De ce s-a separat Patrizia Paglieri de tatăl fiului ei

Patrizia Paglieri este e persoană foarte energică și mereu cu zâmbetul pe bune, dar extrem de discretă. Abia acum a vorbit pentru prima dată despre tatăl fiului ei. Nu multă lume știe că Patrizia și tatăl lui Francesco s-au separat când acesta avea nici un an de zile. Patrizia Paglieri a povestit că motivul separării ar fi fost neînțelegerile constante.

Patrizia Paglieri a dezvăluit că timp de mulți ani a preferat să îi spună lui Francesco că tatăl său este mort și din acest motiv nu este prezent în viața lui. La vârsta de 14 ani, Francesco a aflat care este adevărata poveste din spatele familiei sale.

Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos și l-am lăsat cu ideea că e mort. La 14 ani, când am sperat că va înţelege, i-am explicat.„, a declarat Patrizia Paglieri.

Francesco Paglieri a avut parte de o prezență paternă din partea bunicului

Fiul Patriziei Paglieri, Francesco, a spus că nu a simțit deloc lipsa tatălui din viața sa. Motivul a fost acela că mereu a avut parte de bunic în viața sa. Francesco s-a bucurat de prezența bunicului de la care a învățat foarte multe lucruri care l-au format ca om. Francesco și-a dorit ca mama sa să își refacă viața pentru a putea fi fericită, iar acum Patrizia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un sicilian cu doi ani mai mic decât ea.

Îl aveam pe bunicul, el era figura mea paternă, nu am simțit lipsa tatălui. Dacă nu a fost cea mai ok persoană, de ce să simt nevoia să-l întâlnesc. Pe mama mea aș lăsa-o să se căsătorească, e liberă, a treia e cu noroc.”, a declarat Francesco Paglieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: