Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Valentin Luca, singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Finalistul de la Românii au talent, în aceeași încăpere cu Mark Zuckerberg și Bill Gates

Cine este Valentin Luca, singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Finalistul de la Românii au talent, în aceeași încăpere cu Mark Zuckerberg și Bill Gates

GALERIE FOTO (5) Cine este Valentin Luca, singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna. Finalistul de la Românii au talent, în aceeași încăpere cu Mark Zuckerberg și Bill Gates

Valentin Luca, cunoscut pentru prestația sa remarcabilă în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”, a fost invitat special la unul dintre cele mai grandioase evenimente sociale din lume, petrecerea care anunță nunta fiului celui mai bogat om din India. Barmanul talentat a impresionat cu băuturile sale excepționale, dar și cu prezența sa în mijlocul elitelor globale. Iată detaliile!

Cine este Valentin Luca, singurul român prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a cântat Rihanna

Valentin Luca a avut privilegiul de a fi singurul reprezentant român la petrecerea dată de miliardarul indian pentru a celebra nunta fiului său, moștenitorul unui imperiu de miliarde. Printre invitați s-au numărat nume sonore precum Rihanna, Bill Gates, Hillary Clinton, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg, oferindu-i lui Luca oportunitatea de a interacționa și de a servi personalități din întreaga lume.

Finalistul de la Românii au talent, în aceeași încăpere cu Mark Zuckerberg și Bill Gates

Cu o pregătire intensă și o atenție meticuloasă la detalii, Valentin Luca a adus la petrecere nu doar băuturi delicioase, ci și un adevărat spectacol de mixologie. A pregătit nu mai puțin de 100 de feluri de cocktail-uri, demonstrându-și abilitățile în fața unei audiențe selecte și exigențe.

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar.

Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos). Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni”, a relatat Valentin Luca, subliniind atmosfera unică și impunătoare a evenimentului , potrivit Pro TV.

Valentin Luca nu s-a limitat doar la pregătirea băuturilor, ci a coordonat și o echipă de 14 barmani din diverse țări, contribuind la atmosfera irepetabilă a petrecerii. A avut grijă ca fiecare invitat să se bucure de servicii impecabile și de băuturi perfect pregătite, oferindu-le o experiență de neuitat.

„La bar, a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea.

Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi”, a mai povestit finalistul „Românii au talent”.

Potrivit acestuia, petrecerea care anunță nunta fiului celui mai bogat om din India a costat 200 de milioane de euro, iar onorariul Rihannei ar fi fost 9 milioane de euro.

Pentru Luca, această experiență nu a fost doar o oportunitate de a-și demonstra abilitățile, ci și un moment de onoare și recunoaștere pentru munca și talentul său în domeniul mixologiei băuturilor. Prezența sa la un eveniment atât de exclusivist marchează o nouă etapă în cariera sa și consolidează statutul său ca unul dintre cei mai talentați barmeni din România.

Astfel petrecerea magnatului indian a reprezentat nu doar un eveniment social de excepție, ci și o oportunitate unică pentru Valentin Luca de a străluci în fața unei audiențe globale. Prin spectacolul oferit în pregătirea băuturilor și profesionalismul demonstrat, Luca a dovedit că talentul și pasiunea pot deschide uși către cele mai exclusive cercuri sociale și că limitele sunt doar convenții pe care el le depășește cu grație și abilitate.

Sursa foto: PRO TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: