Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur clarifică zvonurile despre despărițirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?”

Iulia Vântur clarifică zvonurile despre despărițirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?”

Iulia Vântur clarifică zvonurile despre despărițirea de Salman Khan: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?”

Iulia Vântur, personalitate cunoscută în România și stabilită în India de peste șapte ani, a fost subiectul unor numeroase speculații legate de relația sa cu celebra figură a Bollywoodului, Salman Khan. În urma unei apariții recente într-o emisiune moderată de Cătălin Măruță, Iulia a clarificat aceste zvonuri și a adus lumină asupra unor detalii interesante despre viitorul său alături de Salman Khan.

Iulia Vântur clarifică zvonurile despre despărițirea de Salman Khan

Relația lor, care durează de peste șapte ani, a fost mereu în centrul atenției mediatice. Recent, absența Iuliei de la un eveniment important a alimentat speculațiile cu privire la o posibilă despărțire. În timpul emisiunii, Iulia a răspuns ferm acestor zvonuri, subliniind că, de fiecare dată când vizitează România, apar astfel de speculații.

„De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva”, a declarat Iulia Vântur.

De ce nu a participat Iulia Vântur alături de Salman Khan la petrecerea celui mai bogat om din India

Iulia a explicat absența sa alături de Salman Khan la o petrecere recentă din India, unde au fost prezenți miliardarii lumii. Aceasta a precizat faptul că evenimentul a fost organizat pentru a anunța nunta fiului lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, iar nunta este programată pentru luna iulie. Iulia Vântur și Salman Khan se vor alătura festivităților.

Aceste detalii au infirmat speculațiile și au demonstrat că relația lor este în continuare solidă și că își planifică viitorul în mod serios.

Iulia Vântur și Salman Khan par să își continue viața de cuplu într-un mod armonios și plin de încredere reciprocă. Cu toate zvonurile și speculațiile care circulă în presă, cei doi au demonstrat că sunt capabili să gestioneze presiunea mediatică și să își păstreze intimitatea în relația lor.

Astfel, Iulia Vântur a reușit să ofere o perspectivă clară asupra relației sale cu Salman Khan și să dezvăluie detalii interesante despre planurile lor de viitor. Cu optimismul și încrederea pe care le-au demonstrat în cadrul emisiunii, cei doi și-au întărit poziția ca unul dintre cele mai mediatizate și admirate cupluri din industria de divertisment.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: