Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Vanessa, prima persoană care i-a adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. A stat două zile la coadă și a dormit pe stradă

Cine este Vanessa, prima persoană care i-a adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. A stat două zile la coadă și a dormit pe stradă

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Atât pentru familie și apropiați, cât și pentru o lume întreagă. Vestea morții suveranei a venit ca un trăsnet pentru toată lumea. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum, luni.

Prima persoană care și-a luat rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit, săptămâna trecută, lăsând în urmă familia îndurerată şi o ţară întreagă care plânge dispariţia suveranei. S-a stins din viață la 96 de ani. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum, luni, 19 septembrie 2022. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a fost depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster. Pe străzile orașului, oamenii au format cozi imense, pentru a putea să-și ia rămas bun de la suverană.  S-a aflat și cine a fost prima persoană care a stat la coadă, ca să-și ia adio de la cea care a domnit mai bine de 70 de ani. Vanessa Nanthakumaran a stat la coadă 50 de ore pentru a ajunge la sicriul reginei.

Vanessa Nanthakumaran este din Harrow, nord-vestul Londrei, și are 56 de ani. Femeia are o poveste de viață tristă, mai ales după ce soţul ei, Nallathamby Nanthakumaran, a murit în luna februarie. În timp ce făcea mâncarea pentru pomenirea de şapte luni a soțului ei, Vanessa a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.

Aceasta a stat de vorbă cu jurnaliștii străini de la PA, joi, după ce a adus omagiu Reginei: „Mi-am pierdut soţul în februarie şi (n.r. văzând sicriul Reginei) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu”.

A stat două zile la coadă

Vanessa a stat două zile la coadă, pentru a-și lua rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a. Femeia a vorbit cu jurnaliștii străini, cărora le-a zis că s-a simţit „fericită” pentru că a fost prima care i-a adus un omagiu reginei, mărturisind că a fost „implicată un pic în istorie”.

„Sunt atât de privilegiată că această oportunitate a fost oferită publicului. Îmi voi aminti de asta toată viaţa. Încă nu-mi vine să cred – este ireal că am reuşit”, a ținut să spună ea.

Vanessa Nanthakumaran a stat în cele două zile cu Anne Daley, o femeie în vârstă de 65 de ani, din Cardiff, şi Grace Gothard, din sudul Londrei. Au dormit pe rând într-un sac de dormit comun. „Toată lumea a fost prietenoasă”, spunea Vanessa, spunând că voluntarii şi poliţiştii le-au adus mâncare şi cafea.

Sursa foto – (Stefan Rousseau/PA)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini