Redactia.ro
Home » Monden » Cine îl va boteza pe Sasha, copilul lui Anghel Damian cu Theo Rose. Ce decizie a luat, de fapt, artista

Cine îl va boteza pe Sasha, copilul lui Anghel Damian cu Theo Rose. Ce decizie a luat, de fapt, artista

GALERIE FOTO (2) Cine va fi nașa copilului lui Theo Rose

A ieșit la iveală detaliul pe care toată lumea îl aștepta cu sufletul la gură. S-a aflat cine va fi nașa copilului lui Theo Rose. Artista a ales drept părinte spiritual pentru micuțul Sasha o persoană de încredere, tot din industria muzicală.

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți pentru prima dată în curând. Cei doi sunt mai încântați ca niciodată și abia așteaptă să își strângă în brațe copilul. Recent, s-a aflat și cine va fi nașa celui mic, iar mulți dintre urmăritorii vedetei au rămas muți de uimire.

Cine va fi nașa copilului

Din clipă în clipă, Theo Rose ar putea deveni mamă, motiv pentru care s-a gândit deja la persoana care va fi părinte spiritual pentru copilul ei. Nu a fost nevoie să o caute prea departe, deoarece este vorba chiar despre sora ei, Raluca Diaconu.

Nu mai este niciun secret faptul că cele două au o relație specială, motiv pentru care Theo a apelat la cea care a susținut-o și a ajutat-o încă din copilărie. Raluca este în culmea fericirii, după cum declară chiar ea și așteaptă cu emoție momentul în care va face cunoștință cu nepotul și în același timp finul său.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a spus Raluca Diaconu la „Teo Show”, emisiune moderată de Teo Trandafir.

Theo Rose, alături de sora sa, Raluca
Theo Rose, alături de sora sa, Raluca

Raluca Diaconu, sprijin pentru Theo Rose

Theo este mezina familiei, motiv pentru care, încă din copilărie, Raluca a fost nevoită într-un fel sau altul să îi fie alături. Aceasta nu a părut deloc deranjată de rolul de soră mai mare, motiv pentru care a făcut tot posibil să îi ofere cele mai bune lecții de viață artistei.

Recent, Raluca a mărturisit că în momentul în care sora ei a devenit un adult responsabil și a fost capabilă să ia singură decizii, s-a panicat destul de tare pentru că  nu înțelegea ce rol mai are ea.

„Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, a mai dezvăluit Raluca Diaconu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: