Redactia.ro
Home » Monden » Cine îngrijește fetița Vulpiței și a lui Viorel. Soții Stegaru urmează să devină și părinții unui băiat

Cine îngrijește fetița Vulpiței și a lui Viorel. Soții Stegaru urmează să devină și părinții unui băiat

Vulpița și Viorel au început o viață nouă de când au revenit la Acces Direct. Soții Stegaru s-au mutat într-o casă din Buzău. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară, însă, cum aceștia sunt deja părinții unei fetițe, mulți se întreabă în grija cui a rămas aceasta.

Cine are grija fetiței Vulpiței și a lui Viorel

Vulpița și Viorel au luat-o iar de la zero, odată cu revenirea la Acces Direct. Cei doi s-au mutat într-o casă din Buzău, primită gratis de la un telespectator milos. Cu toate acestea, nu au luat-o cu ei și pe fetița lor, iar mulți se întreabă cine are grija copilului lor, informează spynews.ro.

Vulpița și Viorel se pregătesc să devină părinții unui băiat. El va fi frățiorul fetiței lor, care acum se află la Blăgești, satul unde au locuit soții Stegaru. De fetița se ocupă socrii Vulpiței, adică părinții lui Viorel. Soții Stegaru ar vrea să o ia pe cea mică cu ei, în Buzău, mai ales că, între timp, au pus bani deoparte și ar avea cu ce să o întrețină.

Dubii asupra sarcinii Vulpiței. Al cui este copilul

Dacă la început credea că o să aibă o fetiță, în urma unui ecograf mai amănunțit, Vulpița a descoperit că va avea, de fapt, un băiat. I-a dat vestea și lui Viorel, care era și el ferm convins că bebelușul din pântec este tot fetiță. Vecinii din Blăgești o acuză pe Vulpița că l-a înșelat iar pe Viorel și că cel de al doilea copil nu ar fi al lui.

”Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba un vecin din Blăgești.

„Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a suspinat Vulpița la acest afirmații. De altfel, și Viorel susține că viitorul copil ce urmează a fi adus pe lume este al lui.

”Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Vulpița, geloasă pe Viorel

Scenele de gelozie nu s-au terminat între cei doi. La Buzău au început să apară primele bănuieli și nu din partea lui Viorel ci din partea Vulpiței. Ea crede că Viorel i-ar face ochi dulci unei vecine pe nume Iasmina.

”Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu care dintre ei face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus aceasta.

Viorel, însă, neagă spusele soției lui. Asta în contextul în care, spune el, nu sunt probe.

”Am căzut iar rău. Dacă vine și glumesc cu ea, atât e, nu i-am dat niciun mesaj. Să nu creadă că plec cu ea. Eu până acum nu am cunoscut-o pe Iasmina, dar după cum o văd, rău nu are de ce să facă, are suflet deschis, vine, te ajută, dar dacă crede că are intenții rele, nu pot să spun eu nimic. Dacă erau probe, mai spuneam, dar așa.”, a declarat Viorel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: