Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și Viorel s-au lansat și în lumea afacerilor! Soții Stegaru au propria ”firmă”

Vulpița și Viorel s-au lansat și în lumea afacerilor! Soții Stegaru au propria ”firmă”

-vulpita si viorel

De la muzică, Vulpița și Viorel au trecut la afaceri. Soții Stegaru, care sunt mutați acum într-o comună din Buzău, au avut, vineri, o zi plină. Au mers din casă, în casă pentru a-și promova afacerea.

Vulpița și Viorel, oameni de afaceri

Vulpița și Viorel au început o viață nouă la Buzău, acolo unde s-au mutat de când au revenit la Acces Direct. Soții Stegaru s-au lansat în afaceri și …și-au creat propria ”firmă”. Toată ziua de vineri au mers din casă, în casă pentru a-și promova afacerea, informează cancan.ro.

Soții Stegaru și-au dorit să meargă chiar și la edilul satului, dar până să ajungă acolo s-au bucurat de laudele din partea vecinilor. Asta pentru că Veronica și Viorel și-au creat o afacere cu…prăjituri, făcute acasă chiar. Vulpița este cea care le-a făcut și împreună cu partenerul ei au strâns ceva bani.

Dialog vecini-Vulpița și Viorel

”Ce fel de prăjituri aveţi, domnule?”, a întrebat un sătean

“Cu ciocolată”, au răspuns mândri soții Stegaru.

Un vecin a fost mai îndrăzneț și a cerut pe datorie. Doar că…Vulpița și Viorel au răspuns ferm că ”NU” dau prăjituri pe datorie

”Și dacă nu avem bani ne dați pe datorie?”, a fost curiozitatea unuia dintre localnici.

“Pe datorie, nu!”, au răspuns soții Stegaru.

Cât costă o prăjitură de a Vulpiței

Dacă vă gândiți să cumpărați o prăjitură de la Vulpița, trebuie să scoateți din buzunar nu mai mult de 5 lei. Vecinii Vulpiței și lui Viorel au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine.

Au zis să continuăm. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic, a declarat Vulpița în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Vulpița, mamă a doua oară

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară. Vecinii din satul Blăgești o acuză că l-a înșelat iar pe Viorel, cu un vecin. Astfel, viitorul ei copil nu ar fi al lui Viorel, soțul e. Vulpița neagă, însă, acuzațiile.

”Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba un vecin din Blăgești.

„Doamna Mirela, mă jur, nu e adevărat”, a suspinat Vulpița la acest afirmații.

Viorel este ferm convinsă că Veronica Stegaru poartă copilul său în pântec.

”Copilul s-a făcut când eram în carantină. Dacă socotim nu iese cum zice el. În iulie a fost acasă. E în august copilul conceput, aici în București, deci el minte. Dacă e cum zice el, ar avea cinci luni copilul și nu are cinci luni”, spune Viorel.

Vulpița, geloasă pe Viorel

Odată ce s-au mutat la Buzău, nici acolo problemele de cuplu nu s-au terminat. Vulpița este geloasă pe o vecină pe nume Iasmina, care…a cam pus ochii pe Viorel. Totul a început cu o vizită în noua lor locuință, oferită de un telespectator.

”Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu care dintre ei face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus aceasta.

Viorel neagă faptul că ar avea o legătură cu Iasmina. Mai ales că…nici nu sunt probe, spune el.

“Am căzut iar rău. Dacă vine și glumesc cu ea, atât e, nu i-am dat niciun mesaj. Să nu creadă că plec cu ea. Eu până acum nu am cunoscut-o pe Iasmina, dar după cum o văd, rău nu are de ce să facă, are suflet deschis, vine, te ajută, dar dacă crede că are intenții rele, nu pot să spun eu nimic. Dacă erau probe, mai spuneam, dar așa.”, a declarat Viorel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: