Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița a răbufnit în lacrimi! Viorel Stegaru e dorit de o altă femeie

Vulpița a răbufnit în lacrimi! Viorel Stegaru e dorit de o altă femeie

Unde a fost surprinsă Vulpița după nașterea celui de-al treilea copil? Toți știau că a fost uitată de familie și prieteni, dar iată adevărul VIDEO

Vulpița și Viorel Stegaru s-au întors din nou pe micile ecrane. Chiar dacă lucrurile păreau că s-au mai liniștit, a apărut o nouă dramă în cuplu. 

Vulpița a răbufnit în lacrimi

Vulpița vărsă lacrimi amare după ce a aflat că o altă femeie încearcă să i-l fure pe Viorel. Cei doi au început să se certe chiar înainte de curățenia de sărbători. Liniștea celor doi a fost distrusă de momentul când o vecină din Buzău, loc în care cei doi s-au mutat de curând, a interventi între ei.

Vulpița a povestit la Acces Direct că Iasmina, vecina lor, a pus ochii pe tatăl copiilor ei și că nu-i dă pace. Veronica este disperată să scape de această femeie care încearcă să-i distrugă căsnicia. Totul a început din momentul în care femeia i-a tot vizitat pe cei doi soți, potrivit playtech.ro.

“Vreau să fac singură, nu am nevoie de ajutor. Eu și cu Viorel. M-a deranjat vizita. Nu știu care dintre ei face ochi dulci. Cred că Viorel ar defila cu ea pe stradă. Nu m-am dus să mă plimb prin sat să văd dacă are bărbați”, a spus aceasta.

Bărbatul, însă, spune că este acuzat pe nedrept, Iasmina fiind doar o prietenă, o femeie cu suflet mare.

“Am căzut iar rău. Dacă vine și glumesc cu ea, atât e, nu i-am dat niciun mesaj. Să nu creadă că plec cu ea. Eu până acum nu am cunoscut-o pe Iasmina, dar după cum o văd, rău nu are de ce să facă, are suflet deschis, vine, te ajută, dar dacă crede că are intenții rele, nu pot să spun eu nimic. Dacă erau probe, mai spuneam, dar așa.”, a declarat Viorel.

Veronica şi Viorel Stegaru s-au mutat în Buzău

Soții Stegaru au părăsit Blegeștiul și s-au mutat în județul Buzău. Aceștia au avut parte de surpriza vieții lor, atunci când li s-a oferit cadou, din partea unul telespectator o locuință. Fanul a fost impresionat de poveste tristă de viață a celor doi soți și le-a dăruit un loc al lor.

Bărbatul nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, astfel că vestea le-a dat-o chiar Mirela Vaida. Cei doi soți au acceptat imediat, mai eales că urmează să devină părinți pentru a doua oară.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a declarat și Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: