Redactia.ro
Home » Monden » Cine o ajută, de fapt, pe Andreea Bălan la creșterea celor două micuțe? George Burcea a dat-o de gol

Cine o ajută, de fapt, pe Andreea Bălan la creșterea celor două micuțe? George Burcea a dat-o de gol

Andreea Balan, Ella si Clara

Andreea Bălan a trecut prin momente grele după divorțul de George Burcea. Cei doi au creat un întreg scandal atunci când au luat decizia de a se separa, iar acum, când lucrurile păreau că s-au liniștit și fiecare a mers pe drumul lui, a apărut un nou conflict legat de cine și când are grijă de cele două fetițe.

Andreea Bălan decide când George poate să-și vadă copiii

În urma divorțului, Andreea Bălan a obținut custodie exclusivă, astfel că de multe ori nu i-a permis lui George Burcea să-și vadă fetițele atunci când voia el. Cu toate acestea, artista se plânge că este foarte greu să aibă grijă de cele două micuțe și că 99% din timp stă ea cu fetele, iar 1% tatăl lor.

George Burcea a fost foarte afectat după ce a văzut aceste declarații în presă. Imediat după afirmațiile Andreei, fostul soț a declarat că lui i s-a interzis să stea cu fetele singur, ea având drept total pentru ele. ”Ea este cea care cere custodie exclusiva și care mi-a pus condiții acum câteva luni că nu am voie să stau cu fetele decât sub supravegherea ei sau a mamei ei și acum tot ea spune că nu vreau fetele..? ”, a declarat George Burcea.

De asemenea, acesta contrazice declarațiile ei conform cărora ea își petrece 99% din timp cu fetele, aducând argumente din contrazicerile ei. Andreea a declarat două lucruri diferite la aceeași emisiune, o dată că iși crește fetele singură și se ocupă 99% din timp, iar o dată a declarat că are ajutor din partea mamei, dar și din partea a două bone.

„Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună, Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. Weekendurile împreună, bineînțeles”, a mărturisit artista.

”Spune că sta 99% din timp cu fetele, dar în același timp spune că are 2 bone și maica-să plus eu în weekend. Unde-i procentul? I-am cerut să mergem împreună cu fetele undeva, dar nici până astăzi nu a dorit acest lucru”, a adăugat George Burcea.

Andreea Bălan are timp pentru toate, chiar și pentru iubit

După ce a declarat că mama ei o ajută și mai are două bone care fac cu schimbul, fanii își pot explica cum aceasta are timp să le face pe toate, inclusiv să își petreacă concediile cu noul iubit în Portugalia.

Recent, urmăritorii ei de pe Instagram au pus cap la cap indiciile și au aflat că Andreea Bălan a fugit într-o escapadă în Portugalia pentru a se relaxa și detensiona. Însă nu a plecat singură. Aceasta s-a pozat singură, însă s-a dat de gol când iubitul ei a postat o poză în același loc, în aceeași zi.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: