Redactia.ro
Home » Monden » Cine o ajută pe Theo Rose cu creșterea micuțului Sasha. Vedeta recunoaște că a apelat la ajutorul ei

Cine o ajută pe Theo Rose cu creșterea micuțului Sasha. Vedeta recunoaște că a apelat la ajutorul ei

parinti theo rose

Luna trecută Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha, iar viața lor s-a schimbat radical. Artista vorbește adesea pe pagina personală de Instagram despre modificările care au intervenit în viața sa odată cu venirea pe lume a lui Sasha. Solista încă se adaptează noului ritm de trai și recunoaște că are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale.

Cine o ajută pe Theo Rose cu creșterea micuțului Sasha

Theo Rose este foarte activă pe Instagram, acolo unde își informează fanii despre schimbările care au loc în viața ei. Ea a povestit că a găsit o formulă magică datorită căreia se poate odihni cât timp este necesar. Nu a decis să angajeze o bonă pentru micuțul Sasha, ci să apeleze la ajutorul unei persoane în care are toată încredere, nimeni alta decât propria mamă.

„Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: «Vezi că vin și eu câteva zile pe la tine, să stau pe la tine», aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit?

Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai… Acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă… Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile.

Trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare… Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose a vorbit și despre o mică neplăcere cu care se confruntă de când a devenit mamă. Înainte de a rămâne însărcinată, Theo Rose purta mărimea 34 de la haine, însă în perioada saricinii a acumulat câteva kilograme pe care momentan nu reușește să le dea jos. Deși din zona coapselor a reușit să slăbească, mijlocul încă nu a revenit la forma pe care o avea odinioară.

Theo Rose, nopți albe din cauza micuțului Sasha. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Theo Rose a povestit fanilor pe contul personal de Instagram că micuțul Sasha are colici, lucru care îi creează o stare de neliniște. Bebelușul plânge neîncetat și o neliniștește pe proaspăta mămica, care cu greu se poate odihni. „A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea”, a dezvăluit Theo Rose.

Cu toate acestea, artista are tot sprijinul de care are nevoie pentru a trece cu bine peste perioada de adaptare. Recent, Theo Rose a fost în vizită la părinții ei și susține că aerul tare, curat i-a prins foarte bine micuțului care s-a odhinit corespunzător și care a fost foarte liniștit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: