Redactia.ro
Home » Monden » Cine pe cine a TRĂDAT? Cum a plecat cearta dintre Romică Țociu şi Cornel Palade de la bani. Mai formează ei un cuplu de umorişti?

Cine pe cine a TRĂDAT? Cum a plecat cearta dintre Romică Țociu şi Cornel Palade de la bani. Mai formează ei un cuplu de umorişti?

Romică Țociu și Cornel Palade au jucat o viaţă întregă pe scenă împreună. Au 33 de ani de când colaborează, iar momentele frumoase nu se vor opri aici. Chiar dacă între ei s.au mai derulat şi episoade triste.

Aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în această branşă, tensiunile au plecat de la bani.

Palade l-a „lăsat” pe Ţociu înainte de spectacol

Romică Ţociu a povestit cum, în urmă cu mai mulţi ani, cearta dintre ei a plecat de la bani, când se pregăteau pentru un spectacol la Galaţi. Cu câteva zile înainte de show însă, Cornel nu a mai vrut să ia parte la eveniment.

Teatrul muzical din Galați, în fiecare vară, era antamat pentru*** de la Mamaia, unde era o locație superbă, unde venea toată lumea, era o minunăție. Repetând cu Cornel, că plecăm la mare, vine și îmi spune:

„Eu nu mai merg la mare. Am vrut mai mult și am cerut și pentru tine mai mult, dar nu au vrut să ne dea și Alexandru Jula a făcut o trupă și mă duc cu el în țară”.

În momentul acela a căzut casa pe mine. Era vorba de cariera lui, cu Jula a câștigat mai mult. În perioada aia, nu aveam mintea la trădări. Nu știam ce este aceea trădare. Eram de la Craiova și băiat cinstit, lucram cinstit. Nici acum nu lucrez altfel, dar sunt mai atent”, a povestit Romică Țociu.

Ţociu a vândut gogoşi pe plajă

Romică Ţociu a relatat că s-a chinuit mult timp până să dea lovitura în showbiz. A trecut prin experienţe de neuitat, altele mai frumoase, altele mai neplăcute.

Ai mei voiau să ajung ofițer de infanterie, dar am fugit acasă de la școala de la Sibiu. Am fost și sculer-matrițer. Am scris și textele pentru felicitări și scrisori camarazilor în Armată, contra cost.

Ca să nu mai zic că am vândut sucuri și gogoși pe plajă! Aveam o întreagă scenetă, puneam gogoașa în mâna copilului, forțam părinții să le cumpere: „Ia-i, domne, nu vezi că plânge?!”. Forțam copilul, îl mai trăgeam de mână, se zbătea cel mic…

Ce viață am avut! Până să devin actor, marele meu vis, am dormit și în gară, lângă un calorifer. Visam și simțeam că într-o bună zi am să reușesc”, s-a confesat artistul la emisiunea lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: