Redactia.ro
Home » Monden » Cine se încadrează în standardele de stil ale lui Cătălin Botezatu? Top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament FOTO

Cine se încadrează în standardele de stil ale lui Cătălin Botezatu? Top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament FOTO

GALERIE FOTO (3) Cine se încadrează în standardele de stil ale lui Cătălin Botezatu? Top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament FOTO

Cine se încadrează în standardele de stil ale lui Cătălin Botezatu? Iată top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament!

Top 3 femei care se remarcă prin eleganță și rafinament

Cătălin Botezatu are principii clare de rafinament după care se ghidează atunci când îi oferă unei vedete titlul de „femeie stilată”. Creatorul de modă a explicat care sunt, în viziunea lui, top 3 femei din România care se remarcă ca stil:

Camelia Șucu, locul I în topul celor mai stilate femei din România

Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, pentru Click!.

Andreea Berecleanu, locul II în topul celor mai stilate femei din România

„Este o femeie superbă, stilată, deosebită. Se îmbracă bine, este elegantă.”, a mai declarat creatorul de modă despre celebra prezentatoare TV.

Andreea Marin, locul III în topul celor mai stilate femei din România

Fosta prezentatoare TV este fără doar și poate o femeie cu stil și se află în topul lui Cătălin Botezatu:

„Andreea Marin, pe care o admir și s-a pus în slujba oamenilor cu probleme, care încearcă să facă lucuri lăudabile. Poate e mai important să faci asta decât ce vorbești”, a concluzionat Cătălin Botezatu.

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer

Cătălin Botezatu a aflat în urma unui control de rutină că are cancer. Acesta a urmat tratamente agresive și a ajuns în sala de operație,iar acum starea lui s-a îmbunătățit:

„Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Dacă faci asta, așa cum am făcut eu, și am ajuns pe mâinile tale (n.r. designerul se adresa Evei Pavel, consilier medical internațional, care l-a ajutat cu intervențiile din Turcia), ai șansa să te simți ca acasă într-un spital. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră…”, povestea Cătălin Botezatu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: