Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt Ana și Daniela, fetele care au murit nevinovate într-un tragic accident. Darius, adolescentul care se afla la volan, a fost abandonat de mamă la doar șase luni

Cine sunt Ana și Daniela, fetele care au murit nevinovate într-un tragic accident. Darius, adolescentul care se afla la volan, a fost abandonat de mamă la doar șase luni

GALERIE FOTO (4)

Ana și Daniela sunt fetele, care au murit nevinovate în tragicul accident, care a avut loc la Cobadin, județul Constanța, în noaptea de joi spre vineri. Cele două fete se aflau în mașina condusă de Darius, un băiat de 16 ani.

Cine sunt Ana și Daniela, fetele care au murit nevinovate

Ana și Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier, care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN 3, în Cobadin, judeţul Constanţa. Incidentul a avut loc în apropierea unei benzinării din Cobadin, după ce două autoturisme, un BMW şi un Volkswagen s-au lovit catastrofal. Vinovat ar fi Darius, un adolescent de 16 ani, pe care teribilismul l-a băgat la Terapie Intensivă. În mașina condusă de Darius, se aflau Ana și Daniela, dar și un tânăr de 17 ani, care a ajuns și el la spital.

Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Potrivit presei locale, adolescentul ar fi luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. Acesta nu ar fi singurul accident pe care l-a produs. În seara de Paște, Darius a mai produs un accident din cauza vitezei. Atunci era şi sub influența băuturilor alcoolice.

Cine este Darius, adolescentul care a produs tragedia

Darius se zbate acum să trăiască. Acesta se află pe patul de la Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean Constanţa. La fel şi prietenul său de 17 ani. Mătuşa adolescentului a mărturisit că acesta a fost abandonat de mamă la 6 luni. De atunci, Darius a fost crescut de mătuşă şi de tatăl lui.

„Aveam cheile înăuntru în casă. Nu știu când a intrat, când le-a luat. Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din țară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit și eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a spus mătușa băiatului, pentru Ziua de Constanţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini