Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022

GALERIE FOTO (3) Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022. La câteva zile după ce au fost anunțați concurenții din echipa Faimoșilor, momentul mult așteptat a sosit. În urmă cu puțin timp au fost anunțați participanții din tabăra Războinicilor, de la Survivor România 2022.

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022

Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2022. Așteptarea telespectatorilor a luat sfârșit. Pro tv a lansat un clip video în care se văd fețele tuturor celor 12 concurenți din tăbăra opusă Faimoșilor. Noul sezon Survivor România va începe pe 16 ianuarie și va fi difuzat pe PRO TV. Fanii îi vor putea urmări pe noii concurenți atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor. Într-un videoclip postat de PRO TV se văd fetele tuturor celor ce vor lua parte la concursul Survivor România. Oficial nu s-a anunțat încă cine face parte din echipa Războinicilor, dar s-a aflat că doi foști concurenți de la Antena 1  pleacă în Republica Dominicană. Este vorba desăre Elena Matei de la Chefi la cuțite și Blaze de la Mireasa.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor?

Cei 12 concurenti din echipa Faimoșilor au fost anunțați în urmă cu câteva zile. Printre aceștia se regăsesc vedete din toate domeniile, artiști, sportivi și dansatori. Aceștia sunt Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță,Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.„Sunt foarte pregătit să știi. Sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.” , a spus CRBL, faimos în noul sezon Survivor România 2022.

De asemenea și Roxana Ciuhulescu s-a declarat nerăbdătoare să înceapă competiția pentru a-și atinge limitele. „Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a recunoscut Roxana Ciuhulescu.

Până anul acesta, emisiunea Survivor România a fost difuzată de postul turcesc Kanal D, iar acum a ajuns în custodia celor de la PRO TV. Emisiunea este în continuare produsă de aceeași companie din Turcia. ”Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe Pro TV, conform paginademedia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: