Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt cei 13 faimoși care vor participa la Survivor 2023. Maria Constantin se pregătește de nuntă, dar face un ocol prin jungla dominicană

Cine sunt cei 13 faimoși care vor participa la Survivor 2023. Maria Constantin se pregătește de nuntă, dar face un ocol prin jungla dominicană

concurenti survivor

Survivor va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon! Trustul de pe Pache Protopopescu a dezvăluit cine sunt faimoșii care vor lăsa confortul vieții din Capitală pentru a demonstra, în Republica Dominicană, că-și pot depăși limitele. Vica Blochina și milionarul Sebastian Dobrincu se numără printre concurenți.

Cine sunt cei 12 Faimoși care vor participa la Survivor 2023

12 vedete renunță la traiul fără griji din Capitală pentru a-și pune limitele la încercare în Republica Dominicană. Concurenții vor fi nevoiți să-și construiască propriul adăpost și să parcurgă probe dificile pentru a obține hrana. Doar cei mai puternici din punct de vedere fizic, dar și mental vor ajunge în finală și se vor lupta pentru premiul cel mare.

Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefan Stănilă, Gheboasă sunt cele 12 nume din showbiz care vor trăi experiența vieții lor în Republica Dominicană. Cel care va prezenta show-ul va fi tot Daniel Pavel, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut.

Sebastian Dobrincu renunță temporar la milioanele de dolari pentru a trăi în junglă

Sebastian Dobrincu nu se teme să se avânte spre necunoscut și să renunțe, chiar și pentru câteva luni, la viața pe care o duce în București. Sebastian nu intră în concurs cu gândul la premiul cel mare, el fiind deja milionar, ci din dorința de a se autodepăși și acumula experiențe inedite.

„Ce poate fi mai frumos în viața asta decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult.(…)

O provocare de genul ăsta e binevenită. Sunt extremist, am la 17 ani de acasă cu ghiozdanul în spate. M-am aruncat în New York, unde nu cunoșteam pe nimeni, nu cunoșteam orașul, nimic.

Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta ce prindeam, cu banii pe care îi aveam. Cumva, e doar continuarea firească a ceea ce am făcut deja”, a declarat Sebastian Dobrincu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini