Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt Emma, Maria și Ranya, cele mai virale fetițe de pe Tiktok. Tații lor sunt extrem de cunoscuți

Cine sunt Emma, Maria și Ranya, cele mai virale fetițe de pe Tiktok. Tații lor sunt extrem de cunoscuți

GALERIE FOTO (2)

Cea mai virală melodie de pe TikTok aparține unor mici talente, Emma, Maria și Ranya și Rayn care în urmă cu o lună, au lansat piesa „Hai tati la mall”. Iată cine sunt tații celor patru copii care fac senzație pe internet!

Cine sunt Emma, Maria și Ranya, cele mai virale fetițe de pe Tiktok

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, la Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya, Ranya din Spania/ Și pe mine Rayn, Rayn, cel dulce și fin, Rayn, Rayn”, așa sună refrenul melodiei virale de pe Tiktok.

@leodevis.original #HAITATILAMALL #MARIA_FS #RANYA_FS #RAYNDEVIS #EMMADEVIS #5pasidebine #misiuneatiktok #fyp #foryou #romania ♬ sunet original – Leo de Vis

Micuții a căror nume sunt repetate de-a lungul piesei, Emma, Maria și Ranya și Rayn sunt de fapt copii de artiști!

Maria și Ranya care cântă cu patos și talent versul „Hai tati la mall”, sunt fiicele legendei Florin Salam, din relația cu Roxana Dobre. Totodată, Emma și Rayn sunt copiii lui Leo de Vis, un alt manelist, coleg de breaslă a „regelui manelelor” din România.

Piesa „Hai tati la mall” a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări pe Youtube, pe canalul oficial a lui Leo de Vis. Totodată în urma videoclipului au apărut sute de clipuri pe Tiktok cu sunetul micuților pe spate.

În clipul original micuții se plimbă în limuzină și beau șampanie fără alcool.

Ce avere are Florin Salam

„Începând cu anul 2002 manelistul a reușit să urce în topurile preferințelor publicului. Florin Salam a făcut bani pe bandă rulantă și a ajuns să dețină o avere colosală, mai exact peste 1,5 milioane de euro. Astfel, Florin Salam a devenit unul din cei mai bogați maneliști din România”, relatează cancan.ro

 

Sursa foto: tiktok.com/@leodevis.original
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: