Redactia.ro
Home » Știri » Cine sunt nașii de cununie ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță. Nașul a fost condamnat la închisoare

Cine sunt nașii de cununie ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță. Nașul a fost condamnat la închisoare

GALERIE FOTO (2)

Andra şi Cătălin Măruţă sunt căsătoriți de 14 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. După trei ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit civil în Bucureşti, apoi a urmat o nuntă de poveste la Târgu Jiu, cu peste 800 de invitaţi. Nașii de cununie le erau nişte prieteni foarte buni, de care îi lega o relaţie specială.

Cine sunt nașii de cununie ai Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Cornel şi Dana Ciocan sunt părinţii spirituali ai Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă. Cei doi i-au cununat în 2008, iar la scurt timp după nuntă, pentru naş au început problemele cu legea. Cornel Ciocan este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţul Olt, iar anul trecut a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală, în care a prejudiciat statul cu 6.500.000 de lei, scrie Radio Impuls.

Nașul de cununie al Andrei și al lui Cătălin Măruță, condamnat la închisoare

Problemele lui Cornel Ciocan cu legea au început în 2010, când  fost trimis în judecată pentru evaziune fiscaală în formă continuată, refuz nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale, instigarea la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals, ambele în formă continuată.

 În 2011 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 3, dar un an mai târziu, după apelul făcut de DNA şi ANAF, Ciocan s-a ales cu o condamnare de 8 ani de închisoare cu suspendre, dar şi cu obligativitatea plăţii către ANAF a 5.800.000 de lei. Curtea de Apel Bucureşti i-a admis recursul lui Ciocan, iar cazul său a fost trimis către rejudecare la Tribunalul Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a menţinut condamnarea de opt ani, iar naşul cuplului Andra-Măruţă a fost obligat să plătească şi cei aproape 6 milioane de lei către ANAF.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: