Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt nașii lui Razvan Simion și a Dalianei Răducan. A luat prin surprindere multă lume

Cine sunt nașii lui Razvan Simion și a Dalianei Răducan. A luat prin surprindere multă lume

Răzvan Simion și Dalina Răducan și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete. Cei doi proaspăt căsătoriți au fost înconjurați de rude și cei mai apropiați prieteni, iar evenimentul a avut loc în discreție, departe de lumina reflectoarelor. Nunta, așteptată cu nerăbdare de fanii lor, a fost marcată de momente emoționante și de prezența unor invitați de seamă.

Ceremonie discretă și momentul mult așteptat

După ce în urmă cu un an și-au unit destinele la starea civilă, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales să își oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc într-un cadru restrâns, departe de privirile curioase ale publicului și mass-media. Proaspăt căsătoriții au publicat pe social-media primele imagini de la nuntă și tot acolo și-au invitat fanii să le fie alături în cea mai frumoasă zi din viața lor.

A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră. ♥️”, au transmis proaspeții căsătoriți pe rețelele de socializare.

Nașa de cununie și relațiile de prietenie

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale nunții a fost alegerea nașilor de cununie. Eliza Kazan, o prietenă apropiată a cuplului, a avut onoarea de a fi nașa celor doi. Relația de prietenie dintre Răzvan, Daliana și Eliza este una de lungă durată, iar înainte de nuntă, Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost invitați în podcastul moderat de Eliza Kazan. În cadrul acestor interviuri, cei doi au discutat deschis despre relația lor și despre provocările întâmpinate.

Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam”, a declarat Daliana Răducan în cadrul podcastului „Conversații Liminale”.

Petrecerea și reacțiile din social media

După ceremonia religioasă, Răzvan Simion și Daliana Răducan au petrecut într-un local select din București, alături de cei dragi. Evenimentul a fost organizat cu mare atenție la detalii, fiecare element reflectând personalitatea și gusturile celor doi miri. Decorurile rafinate și meniul ales au contribuit la crearea unei atmosfere de neuitat pentru toți cei prezenți.

Ne-am dorit ca această zi să fie una specială, nu doar pentru noi, ci și pentru toți cei care ne-au fost alături. Am pregătit totul cu multă grijă și dragoste, iar feedback-ul primit ne-a bucurat enorm”, a mărturisit Răzvan Simion.

Pe rețelele de socializare, fanii au avut ocazia să vadă primele imagini de la nunta celor doi și să le transmită mesaje de felicitare. Postările cu imagini de la nuntă au strâns rapid mii de like-uri și comentarii, iar admiratorii cuplului au fost încântați să fie martorii unui moment atât de special.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: