Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt primii concurenți din următorul sezon America Express? E vorba de un cuplu celebru

Cine sunt primii concurenți din următorul sezon America Express? E vorba de un cuplu celebru

Iată cine sunt primii concurenți din următorul sezon America Express! E vorba de un cuplu celebru.

Cine sunt primii concurenți din următorul sezon America Express?

Abia s-a încheiat ultimul sezon America Express, unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ieșit marii învingători în fața Andreei Bălan și Andreei Antonescu în finală, în timp ce alte cupluri celebre se pregătesc să pornească în aventura vieții lor în luna iunie, printre primii participanți care ar fi deja confirmați se numără Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, alături de Tavi Clonda și Gabriela Cârstea.

Roxana Ciuhulescu, despre posibilitatea de a participa la America Express

Întrebată cu privire la acest subiect, Roxana Ciuhulescu a ales să nu confirme sau să infirme informația furnizată de către Cancan. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a subliniat că nu ar fi interesată să ia parte la o astfel de competiție decât alături de partenerul său de viață și că nu ar fi speriată de posibilele provocări precum consumul de insecte exotice din cadrul acestui format:

„Fiecare face câte un compromis în momentul în care se duce la o asemenea emisiune. Dacă aș merge la un show gen America Express, m-aș duce doar cu soțul meu. Nu cu altcineva. Cu siguranță aș face față.

M-aș întoarce oricând, mi-e dor de televiziune. Mi-ar plăcea o emisiune sport, auto sau de divertisment”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru sursa menționată.

Roxana Ciuhulescu și-a schimbat impresia față de CRBL după participarea la Survivor

În ciuda faptului că în viața de zi cu zi, Roxana Ciuhulescu este angajată în cadrul Ministerului Tineretului și Sporturilor, a părăit competiția sportivă Survivor în urma unei accidentări care a necesitat luni întregi de recuperare după ce s-a întors în țară. În timpul participării la emisiune, Roxana și-a schimbat cu totul percepția față de CRBL, cu care a avut mai multe dispute aprinse în timpul săptămânilor petrecute în Republica Dominicană. Aceasta spune că și-a pierdut stima pentru el:

„Nu am fost vreodată prieteni, deși aveam o anumită stimă pentru el, ca artist. În fiecare an îi ziceam de ziua lui. Acum a fost recent aniversarea sa. Dar nu i-am mai făcut urări”, a mai declarat vedeta pentru surca citată. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: