Redactia.ro
Home » Homepage » Cine sunt proprietarii azilului de unde au fost ascunși bătrâni pentru a evita controalele? Sunt doi cântăreți de operă celebri

Cine sunt proprietarii azilului de unde au fost ascunși bătrâni pentru a evita controalele? Sunt doi cântăreți de operă celebri

Cine sunt proprietarii azilului de unde au fost ascunși bătrâni pentru a evita controalele? Sunt doi cântăreți de operă celebri

Iată cine sunt proprietarii azilului de unde au fost ascunși bătrâni pentru a evita controalele! Sunt doi cântăreți de operă celebri. Iată detaliile!

Bătrâni ascunși pentru a evita controalele

Autoritățile au declanșat controale în centrele de îngrijire pentru bătrâni și au descoperit situații șocante. Proprietarii unui centru social din Pipera au încercat să ascundă pacienții într-o clădire în construcție situată în Tunari, în încercarea de a evita inspecțiile autorităților.

Echipele de poliție au găsit 11 bătrâni în acea clădire și i-au mutat imediat în alte centre specializate.

Antena 1 a fost cea care a sesizat poliția după ce s-au primit informații de la rudele pacienților mutați. Patronii centrelor, speriați de controalele recente și de faptul că depășeau numărul admis de persoane în centru, au decis să ascundă o parte din pacienți în clădirea aflată în construcție din Tunari. Această clădire în construcție ar fi trebuit să devină un nou punct de lucru pentru centrul de îngrijire pentru bătrâni numit Sf. Dumitru.

La fața locului, au intervenit polițiști, pompieri și personal medical de la SABIF. Pacienții au fost supuși unei evaluări medicale și ulterior a început procesul de relocare a acestora, potrivita Antena 3 CNN.

„Persoanele respective acolo erau stabile din punct de vedere hemo-dinamic, respirator, condițiile lor sunt bune din punct de vedere igienic, mediul este curat, doar că este o casă în construcție”, a declarat Alis Grasu, manager SABIF.

„Acolo, colegii au constatat prezența a 11 persoane în condiții care nu permit îngrijirea lor corectă. Au fost evaluați medical, din ce am înțeles şi situația este în dinamică, dar nu a necesitat nimeni transportul la spital, însă au fost șase relocaţi către un azil care are condițiile bune pentru a-i primi, iar patru au fost preluați de aparținători”, a explicat și Raed Arafat. 

Unul dintre pacienți a manifestat refuzul de a fi transportat la alt centru pentru bătrâni, așa că a strâns lucrurile personale și a ieșit inițial pe stradă, apoi s-a oprit în fața clădirii în construcție, exprimându-și dorința de a rămâne acolo. După mai multe negocieri, bărbatul a acceptat în cele din urmă să fie dus la un centru social. După ce toți pacienții au fost evacuați, polițiștii au procedat la sigilarea ușilor și porții clădirii în construcție.

Cine sunt proprietarii azilului de unde au fost ascunși bătrâni pentru a evita controalele ?

Azilul din care bătrânii au fost ascunși a fost înființat de către Romeo și Julia Saleno, un cuplu de cântăreți de operă. Pe site-ul centrului, Romeo Saleno se mândrește cu cunoștințele sale enciclopedice și afirmă că este student la Facultatea de Medicină din Cluj.

Azilul avea însă o reputație problematică, deoarece clădirea principală de pe Bulevardul Pipera fusese închisă cu mult timp în urmă, iar în prezent funcționa doar o singură anexă situată în spatele clădirii principale.

Practica de a muta pacienții înainte de controale nu era nouă. În dosarul azilelor din Ilfov, care au fost percheziționate săptămâna trecută, se arată în stenograme că administratorii închiriau clădiri pentru a-i transfera acolo pe beneficiari atunci când aflau că urmează să fie verificați, conform sursei citate.

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: