Redactia.ro
Home » Monden » Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu, copilul minune din Botoșani care a câștigat „Românii au talent”

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Rareș Prisacariu, copilul minune din Botoșani care a câștigat „Românii au talent”

GALERIE FOTO (6) rares prisacariu

Rareș Prisacariu, de numai 7 ani, a câștigat finala „Românii au talent” 2023. Concurentul a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Rareș Prisacariu e pasionat de citit și de recitat

Copilul minune a ajuns în ultima etapă a concursului de talente după ce Smiley și Pavel Bartoș i-au acordat Golden Buzz.

Genialul băiat are o capacitate excepțională de memorare, recită din Eminescu, dar și proză sau monologuri și dă adevărate lecții de patriotism. Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani. Spune că, atunci când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“.

Felicitați și blamați în același timp pe parcursul aparițiilor sale, părinții puștiului i-au fost alături și i-au dat încrederea că va câștiga.

Mama, educatoare, tatăl, funcționar public

Gina și Marius Prisacariu au crezut în talentul lui Rareș și l-au sprijinit întotdeauna, dar mai ales după valul de controverse apărut odată cu participarea sa la „Românii au talent”.

Potrivit qmagazine.ro, mama lui Rareș, Gina Prisacariu (42 ani), s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice și a urmat cariera părinților, fiind educatoare. Iubește lectura, pictura și îi inspiră lui Rareș credința. Marius Prisacariu (46 ani), tatăl lui Rareș, este funcționar public la Consiliul Județean Botoșani. Este absolvent de Științe Economice și este pasionat de istorie și cinematografie.

„Noi, ca părinți, suntem încântați de faptul că tot ceea ce face este natural, îl susținem întru totul și încercăm să ținem pasul cu nevoile lui de cunoaștere. Îi dedicăm timpul nostru liber pentru activitățile care îi fac plăcere, iar el își trăiește copilăria cu multă bucurie”, mărturiseau, pentru qmagazine.ro, părinții lui, Gina și Marius Prisacariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: