Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt vedetele de la „Fermă”. Cine își vor pune limitele la încercare

Cine sunt vedetele de la „Fermă”. Cine își vor pune limitele la încercare

GALERIE FOTO (9) Ferma 2020

Noul sezon al reality show-ului Ferma și-a anunțat premiera la Pro Tv. 16 concurenți se vor lupta pentru marele premiu și vor face cele mai dificile treburi. Printre concurenți vor fi prezente și vedete care vor trebui să renunțe la comfort și să se adapteze tuturor situațiilor.

Noul sezon Ferma 2020. Cine va participa?

Pro Tv a anunțat începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii Ferma, prezentată tot de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Noul sezon se va numi „Fermieri versus orășeni”, iar fanii emisiunii vor avea parte de evenimente incendiare, anunță producția.

În sezonul anterior, au fost difuzate momente picante, dar un lucru bun s-a întâmplat la finalul sezonului. Brigitte Sfât și Florin Pastramă și-au unit destinele după ce s-au cunoscut în cadrul concursului.

Așadar, în noul sezon vor participa 16 vedete, care se vor lupta pentru a câștiga marele premiu.

Cine sunt vedetele care vor participa în noul sezon „Fermă”?

În fruntea listei se află artista Anna Lesko, care va face parte din echipa sătenilor. ”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă”, a spus aceasta.

Anna Lesko Ferma

Alina Pușcău, va face parte din echipa orășenilor. Actrița este pregătită să facă față tuturor provocărilor.

Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a spus Alina.

Alina Puscau Ferma

Octavian Ciovica, din echipa sătenilor este foarte încântat că va face parte din acest show. ”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”.

Octavian Ciovica Ferma

Cezar Ouatu, din echipa orășenilor se va lupta pentru a ajunge în finală. ”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”.

Cezar-Ouatu Ferma

Anda Adam a decis să facă parte din show-ul Fermași va face parte din echipa orășenilor. Vedeta este pregătită să înfrunte orice situație. „Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

Anda Adam Ferma

George Burcea a anunțat că va participa în noul sezon Ferma,ca membru în echipa sătenilor. „Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

George Burcea Ferma

Actorul Paul Diaconescu se va număra printre cei 16 concurenți de la Ferma, și va concura la echipa orășenilor. ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. 🙁”.

Paul-Diaconescu Ferma

Ana Maria Ababei, va fi în echipa sătenilor și este convinsă că poate să treacă de toate provocările.

„Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”

Ana Maria Ababei Ferma

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: