Redactia.ro
Home » Monden » Cineva din România a avut curaj să se sature de Fuego. Edilul care a interzis „Împodobeşte, mamă, bradul!” în primărie

Cineva din România a avut curaj să se sature de Fuego. Edilul care a interzis „Împodobeşte, mamă, bradul!” în primărie

Fuego ia în considerare retragerea din industria muzicală: „Nu-mi doresc să cânt mult!”

Un primar din România pare că s-a săturat de colindele româneşti, inclusiv de cele ale lui Fuego, astfel că ar fi dat ordin ca în clădirea primăriei să se audă doar cântece americane de sezon.

Se întâmplă la Ploieşti, iar câţiva angajaţi din administraţia locală s-ar fi plâns prin oraş.

Fuego și Hrușcă, interzişi?

”Linu-i lin și iară lin, după un pahar de vin, la colinde intervin!”. Aceste versuri par să îl fi determinat pe Andrei Liviu Volosevici să îi scoată din teren și din difuzoarele primăriei pe Fuego și Hrușcă, jucători consacrați pe piața colindelor, scrie observatorulph.ro.

A dat dispoziție ca în toate birourile din primărie să se asculte obligatoriu colinde americane. Ne-a înnebunit!!! Le-am învățat pe de rost. Sunt vreo 10 colinde care se repeta, 8 ore pe zi.

Nu știu cine le difuzează, dar sunt difuzoare peste tot, inclusiv la baie. Nu le putem opri, pentru că difuzoarele sunt în tavan„, au declarat surse din Primăria Ploiești.

Propuneri amuzante pentru primar

Sursa amintită i-a oferit, ironic, şi câteva recomandări primarului Ploieştiului.

Sugestia ține oarecum de faza cu colindele americane, deși la fel de bine puteați să le puneți unele rusești, efectul obsesiv-compulsiv fiind același.

Întrerupeți, din când în când, programul și utilizați un microfon pentru karaoke. Cântați-le ceva drăguț, ceva de sufet, cu aceeași voce rezultată din aruncarea unui pumn de holșuruburi în alambicul de țuică, cum ar fi următorul colind:

„Și să le furăm Crăciunul, și să le furăm Crăciunuuul,

Cum făcuse Grinch nebunul, cum făcuse Grinch nebunuuul. (n-am găsit altă rimă)„, au scris cei de la observatorulph prahovean, care au avut şi aprecieri:

„Ba chiar apreciem că sunt difuzoare în baie, preferând oricând un colind american în locul sunetului specific acestui perimetru”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: