Redactia.ro
Home » Știri » Ciprian Lupu, singurul pilot în scaun cu rotile din România! Care este povestea acestuia

Ciprian Lupu, singurul pilot în scaun cu rotile din România! Care este povestea acestuia

pilot in scaun cu rotile

Ciprian Lupu este singurul pilot de raliuri într-un scaun cu rotile din România! Bărbatul a suferit un accident cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, Ciprian, se declară un învingător. Asta, pentru că i s-a oferit o a doua șansă la viață. De altfel, el profită din plin de acest lucru.

Astfel, a ajuns să fie singurul pilot de raliuri în scaun cu rotile, din România. Bărbatul este pasionat de când se știe de acest sport. Acesta se mândrește cu participările sale în Campionatul Național de Raliuri și în Campionatul de Viteză în Coastă. El spune că totul vine ca o urmare a unei pasiuni foarte mari pe care o are pentru aceste discipline sportive.

Mai mult, pilotul de raliuri spune că a fost atras încă de la o vârstă fragedă de mașini. Ulterior, în adolesență, a făcut o pasiune și pentru Motor Sport, însă abia târziu a făcut pașii către a urma această pasiune.

Cum a ajuns Ciprian Lupu într-un scaun cu rotile

În anul 2002, pe vremea când avea vârsta de 18 ani, Ciprian Lupu lucra pe litoralul mării românesc. Într-o zi, acesta și prietenii lui și-au luat liber pentru a se distra.

Bărbatul s-a dus în alergare să se arunce în valul mării, însă acesta s-a retras. În acel moment, Ciprian a lovit fundul mării cu capul. Ulterior, a suferit o leziune medulară, urmând apoi o recuperare care a durat ani buni.

„A fost stupid efectiv, în prima zi de concediu, Lucrasem destul de mult ca să pot să-mi iau concendiu. Am fost cu prietenii pe plajă și exact când am ajuns după-masa pe plajă, din alergare, de pe nisip, am sărit sub val, valul s-a retras, apa a fost de mică adâncime, am lovit fundul mării cu capul și tot șocul a preluat coloana, astfel suferind o leziune medulară.”, a povestit Ciprian Lupu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Pilotul de raliuri nu s-a lăsat demoralizat

Nimeni și nimic nu a reușit să-l demoralizeze pe Ciprian Lupu. El a muncit din greu pentru a-și îndeplini visul și pentru a-și urma pasiunea. Acesta a apelat la o fundație din Brașov ca să se recupereze mai repede.

„Colegii mei de la fundație au venit destul de aproape ca timp în spital, după ce am suferit eu incidentul în urma căruia am ajuns în scaun cu rotile și am fost la ei, m-au învățat să mă descurc singur, să devin independent”, a mai spus acesta.

Pozitivitatea și optimismul îl caracterizează pe Ciprian Lupu. Acesta susține că nu din cauza, ci datorită acestui incident a ajuns să-și urmeze visul, acela de a deveni pilot de raliuri.

„Probabil pasionat aș fi fost, dar eu spun tot timpul că, datorită și nu din cauza acestui incident am ajuns să-mi urmez visul, probabil dacă nu se întâmpla nu eram aici”, conchide Ciprian Lupu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: