Redactia.ro
Home » Știri » Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus. Liderul clanului și fiii săi au fost arestați

Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus. Liderul clanului și fiii săi au fost arestați

GALERIE FOTO (5)

Polițiștii de combatere a criminalității organizatorice din București și procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziții în București, la domiciliul mai multor persoane bănuite de trafic de cocaină și heroină. Astfel, în urma descinderilor, patru bărbați au fost arestați. 

Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus

Clanul ,,Toporaru” este unul dintre cele mai violente clanuri din Capitală, care domină piața cocainei, a heroinei și piața morfieni din București. Principalii clienți ai clanului sunt lăutarii și diverse personaje notorii, după cum a transmis Poliția Română.

Liderul clanului este “Adrian Toporaru”, pe numele real Stoican Adrian, în vârstă de 57 de ani. Liderul era ajutat în distribuția drogurilot de către cei doi fii ai săi, Stoican Constantin, zis “Mazi Toporaru”, de 32 ani și de Neagu Adrian Alberto, zis “Ady Toporaru”, de 38 ani. Drogurile au fost depozitare la adresa lor din Sectorul 2.

Mai mult, a fost arestată și concubina liderului, în vârstă de 32 de ani, care era cu 25 de ani mai tânără decât el. Cei 4 inculpați au primit mandat de arestare preventiv pe 30 de zile.

.

„La data de 26 ianuarie 2021, în urma unei investigații începute în august 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 5 percheziții la locuințele a 4 bărbați, din București, bănuiți de trafic ilicit de droguri de mare risc (cocaină și heroină).

În urma activităților desfășurate în cauză, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări 25 de grame cocaină, 2 grame heroină, 4 telefoane mobile și 6.800 de lei.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T., care a dispus măsura reținerii, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale. La acțiune au participat jandarmi din cadrul B.S.I.J. București”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În urmă cu trei ani, al treilea fiu al lui Adrian Toporaru, care este cunsocut sub numele de „Petre Toporaru”, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat pentru trafic de heroină, în prezent acesta fiind în Penitenicarul Ploiești.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: