Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Iosif, cerere în căsătorie, la câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa. Cum a reacționat bruneta

Claudia Iosif, cerere în căsătorie, la câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa. Cum a reacționat bruneta

În lumea mondenă românească, despărțirile pot adesea să deschidă noi capitole neașteptat de picante, iar Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, nu face excepție. Fosta iubită a popularului artist Dorian Popa se confruntă acum cu un val impresionant de propuneri de căsătorie venite din partea admiratorilor, la scurt timp după ce relația lor de lungă durată a ajuns la final.

După mai bine de un deceniu în care au fost parteneri atât în viața personală, cât și în diverse proiecte profesionale, Claudia Iosif și Dorian Popa și-au spus adio, lăsând în urmă amintiri și experiențe comune. Relația lor, care a rezistat testului timpului, s-a încheiat pe fondul unor decizii personale de a urma noi direcții în viață.

Claudia Iosif a fost cerută în căsătorie

La 40 de ani, Claudia Iosif rămâne o figură emblematică pentru frumusețe și independență. Cu un aspect care o face să pară cu două decenii mai tânără, Babs continuă să capteze atenția și admirația publicului. Nu este de mirare că, odată ce a redevenit oficial singură, propunerile de căsătorie au început să curgă, mai ales pe rețelele de socializare, unde Claudia are o prezență activă și apreciată.

Admiratorii nu au stat pe gânduri și au trecut rapid de la complimente la propuneri concrete de căsătorie, unele dintre ele venind chiar însoțite de oferte de cadouri.

„Vrei să fii soția mea?”, au scris în mediul online doi bărbați diferiți.

„Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”, a răspuns Claudia Iosif.

Claudia a răspuns cu umor acestui asalt online, demonstrând că, deși apreciază atenția, nu se lasă ușor impresionată sau cucerită. Acesta este un semn clar al unei femei care știe ce vrea și care nu se grăbește să facă compromisuri în ceea ce privește viața ei sentimentală.

Claudia Iosif nu s-a lăsat impresionată: „Soția ta ce zice?!?? Să-i dau tag, să o întrebăm?”.

Dorian Popa își dorește să fie tată

Pe de altă parte, Dorian Popa, la 36 de ani, pare să-și reorienteze prioritățile personale. După despărțirea de Claudia, artistul a mărturisit în cadrul unui podcast că și-ar dori să devină tată până la vârsta de 40 de ani. Această schimbare de viziune arată o nouă fațetă a artistului, care acum pare mai deschis către ideea de a-și întemeia o familie.

„Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36, mai am timp, Eu am spus că, până la 40, fac copil. Eu zic că, în patru ani, fac copil”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

În ciuda valului de propuneri, Claudia Iosif pare să se concentreze mai mult pe cariera și pe dezvoltarea personală. Frumoasa Babs nu se grăbește să intre într-o nouă relație și preferă să exploreze libertatea și oportunitățile care vin odată cu aceasta. Fanii ei sunt, fără îndoială, curioși să vadă ce decizii va lua în viitor și cum va evolua atât în plan profesional, cât și personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: