Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi. Artista a povestit despre boala cu care se confruntă fratele său: „M-a durut că fostul meu soț și familia lui s-au legat de el”

Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi. Artista a povestit despre boala cu care se confruntă fratele său: „M-a durut că fostul meu soț și familia lui s-au legat de el”

GALERIE FOTO (3) Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi.

Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi. Artista trece prin momente dificile. Claudia Pătrășcanu se află în plin divorț cu tatăl copiilor, care durează deja de trei ani. Recent, vedeta a vorbit despre drama trăită de fratele ei mai mare.

Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi. Artista a povestit despre boala cu care se confruntă fratele său: „M-a durut că fostul meu soț și familia lui s-au legat de el”

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se află în plin scandal cu fostul soț, Gabi Bădălău. Cei doi s-au despărțit în 2019, după patru ani de căsătorie. Cu toate că este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că vedeta are un frate mai mare. Eugen a trecut printr-o tragedie în urmă cu mai bine de 40 de ani. Acesta a fost scăpat în cap, la naștere, de către moașa maternității. Ulterior, s-a dovedit că lovitura suferită l-a afectat pentru totdeauna, iar Eugen a rămas cu o întârziere a creierului care nu s-a mai dezvoltat normal. Cu timpul, semnele au început să fie tot mai vizibile, iar fratele artistei a suferit mult din cauza faptului că a fost exclus din societate și din sistemul de învățământ.

Recent, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre căsnicia cu Gabi Bădălău. La un moment dat, vedeta a declarat că cel mai mult a durut-o foarte mult că atât tatăl copiilor ei, cât si familia lui vorbeau urat despre fratele ei. „Eu am si un frate care are un handicap și nu prea am vorbit despre el. Cel mai tare m-a durut, că tot a venit vorba despre fratele meu care mi se pare cel mai pur om. Omul acesta are 40 de ani și nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu a făcut rău nimănui.De acest om s-au legat, atât fostul meu soț, cât și familia lui. Pentru mine a fost ca o săgetă în piept, când de legi de fratele meu, de copii mei. Te legi de fratele meu care are un handicap totuși și mama este totul. Pe fratele meu nu l-a lăsat de izbeliște. De la fratele meu poți învăța multe și chiar și despre el s-a vorbit în instanță”, a spus Claudia Patrascanu cu ochii in lacrimi, in emisiunea lui Maruta.

Claudia Pătrășcanu, despre drama fratelui ei

Claudia este întotdeauna alături de fratele ei și l-a ajutat cu tot ce a avut nevoie. În prezent, Eugen are un defect de vorbire și nu leagă bine cuvintele.  Artista susține că mama ei l-a născut la 17 ani, iar în ciuda diagnosticului pe care Eugen la primit, acesta nu a fost părăsit de cea care i-a dat viață.”La naștere l-au scăpat jos, a fost o lovitură destul de puternică la cap. Este foarte atașat de mama mea, locuiește în Constanța. Îmi doresc ca Dumnezeu să-l ajute să se facă bine. Fratele meu este sufletul meu și rar vorbesc despre el pentru că este un subiect sensibil pentru mine. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut în viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este lângă mine și nu îmi doream alt frate.Pe mama o respect pentru ca nu a vrut sa il dea la o școală ajutătoare. Întotdeauna s-a comportat cu el la fel cum s-a comportat cu mine. Are un defect de vorbire, nu leagă prea bine cuvintele”, spunea Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: