Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău o trimite pe Bianca să o bată pe Claudia Pătrășcanu: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

Gabi Bădălău o trimite pe Bianca să o bată pe Claudia Pătrășcanu: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

Încă de când s-au despărțit, atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău și-au adus o serie de acuzații ce i-au adus în lumina presei de scandal. După ce a fost contactată să lămurească situația, Claudia Pătrășcanu a decis să lămurească situația și a dat cărțile pe față! Aceasta a recunoscut că în postările de pe Instagram în care îl acuza pe fostul partener că ar fi amenințat-o era cât se poate de serioasă. Iată ce paie pe foc a pus Gabi Bădălău de la despărțire!

Gabi Bădălău o amenință pe Claudia Pătrășcanu cu bătaia

Cei doi foști parteneri de viață au avut parte de multe conflicte de când s-au despărțit. În mod particular, unul dintre ele a surprins-o pe Claudia Pătrășcanu amenințată cu bătaia, dar nu oricum ci cu blonda din viața lui Bădălău, Bianca Drăgușanu. Aparent, vestea ca Bianca este mai agresivă de fel l-a făcut pe milionar să îi provoace fostei soții o stare de neliniște la amenințările cu bătaia.

Bianca Drăgușanu este un personaj destul de impulsiv, fapt cunoscut și în urma altercației de la petrecerea lui Bădălău, unde fosta asistentă TV le-a luat la bani mărunți pe invitate atât cu pumnii cât si cu o bâtă de baseball, potrivit „Click!”.

Acțiunile lui Bădălău prezentate de către Claudia Pătrășcanu într-o ceartă la telefon, îl surprind pe Gabi Bădălău sărind calul. Acesta a numit-o pe Bianca „smardoaică” și a amenințat că daca îl mai supără( nr. Claudia) va apela la iubita lui să-l apere (nr. Bianca) fără ezitare.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

 A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Click!.

Claudia Pătrășcanu: „Nu mi-e frică de nimeni și de nimic”

Artista îl atenționează pe Gabi Bădălău că nu îi este frică de nimeni, mai ales de iubita lui actuală. În plus cântăreața a menționat că nu are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu:

„Pai eu nu m-am certat nici măcar cu fosta lui amantă, cea din timpul căsniciei și n-am avut nimic de împărțit cu nimeni, pentru că, de fapt și de drept, toată lumea s-a convins de el. Chiar și propria lui familie, dar familia își apără numele și implicit feciorul.

N-am avut în viața mea divergențe cu nimeni până acum, n-am intrat în niciun scandal cu nimeni. Am realizat că până și discuțiile aprinse dintre mine și iubita lui, cele din presă, sunt tot din vina lui și numai a lui. El spune ceva despre cineva, apoi spune că altcineva a spus doar ca să trezească un război între oameni.

E fără oprire acest om și sunt convinsă că aici ține doar de maturitatea fiecărei persoane să creadă sau nu ceea ce scoate pe gură Gabriel Bădălău, care a demonstrat întregii lumi multe situații urâte și grave.

Este genul de persoană care pune paie pe foc, minte cum respiră, îi bagă pe alții doar ca să se scoată el din ce face. Este genul de bărbat bârfitor(imatur).

Ps: nu mi-e frică de nimeni și de nimic. L-aș sfătui să cântărească mai bine situația și să realizeze ca o amenință cu bătaia pe MAMA COPIILOR LUI.”, a concluzionat Claudia Pătrășcanu, pentru „Click!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: