Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Lovitura de la fostul soț: “Mare păcat că faci asta pentru copiii tăi”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Lovitura de la fostul soț: “Mare păcat că faci asta pentru copiii tăi”

După ce a primit un nou termen în procesul de divorț cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a răbufnit. Decizia amânată în cazul lor a adus-o la exasperare pe artistă. Mai mult, artista se declară „șantajată” de cel cu care are doi copii, Gabriel și Nicholas, micuți pe care soțul ei i-ar fi trimis la psiholog.

În plin proces cu tatăl copiilor săi, Claudia Pătrășcanu se declară gata să renunțe chiar la pensia alimentară pe care Gabi Bădălău i-o dă, lunar, doar ca cei mici să nu mai fie chinuiți cu vizitele la psiholog, cerute chiar de tatăl lor, după declarațiile artistei.

”E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța. Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: “Vor merge copiii la psiholog”

Au trecut doi ani de când artista Claudia Pătrășcanu s-a separat de milionarul Gabi Bădălău. Artista a declarat faptul că  Gabi Bădălău a cerut ca Nicholas și Gabriel să ajungă la psiholog, unde ar urma să fie ”interogați” timp de 24 de ședințe.

”Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită. Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor.

Am fost amenințată și șantajată: «Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a mai dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că viața de familie a ei și a copiilor ei a devenit un spectacol grotesc din cauza lui Gabi Bădălău, despre care spune că aa ajuns prea departe ca părinte.

„Din partea mea a avut toată prietenia, bunătatea și înțelegerea, mi-am dorit să-l ajut și să-i vadă pe copiii noștri așa cum ei ne văd pe noi, dar, din păcate, Gabi a ajuns prea departe ca părinte. A făcut din viața noastră de familie un spectacol grotesc, când de fapt putea, și încă mai poate, să accepte acest divorț fără presiuni și neliniște.

Chiar el a confirmat că vine la mine acasă, că petrece cu copiii, că sunt deschisă la a fi bine pentru copiii noștri, dar tot el consideră că ai noștri copii, bucățică ruptă și din el, au nevoie de medici psihologi.

Ce mare păcat, Gabi Bădălău, că faci asta pentru copiii tăi, când de fapt ei au nevoie de iubire și copilărie. El nu are timp pentru copii, știe o țară întreagă, el are timpul meu să petreacă cu copiii atunci când își amintește și tot ce fac este doar și numai pentru copiii mei”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: ”Nu a avut copilărie fericită, normal să le-o distrugă pe a copiilor lui?!”

Artista îl acuză pe tatăl copiilor ei că își ține copiii pe drum de la Constanța, la București, pentru a ajunge la psiholog.

”Gabi se plânge că face șase ore până la Constanța și că a obosit, de aceea uită uneori și când e weekend-ul lui cu copiii, nu vine să-i ia, dar să-i cheme săptămânal la București pentru expertiza aceasta prostească…

Nu se gândește la greul copiilor nimeni. Copiii mei trebuie luați din timpul orelor școlare pentru a merge până la București, undeva unde nu au nevoie. Ei au nevoie de liniște și copilărie, Gabi Bădălău! Să-și lase copiii să se bucure de tot ce-i înconjoară, pentru că această copilărie este unică. Dar dacă el nu a avut copilărie fericită, normal să le-o distrugă și pe a copiilor lui?!”, a continuat Claudia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini