Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, răspunsul pe care îl dă copiilor ei când întreabă de Gabi Bădălău: „Nu-mi doresc să crească în minciună”

Claudia Pătrășcanu, răspunsul pe care îl dă copiilor ei când întreabă de Gabi Bădălău: „Nu-mi doresc să crească în minciună”

Claudia Pătrășcanu a mărturisit ce răspuns le dă copiilor ei atunci când o întreabă de Gabi Bădălău, tatăl lor. „Nu-mi doresc să crească în minciună”, a ținut să explice artista.

Cu toate că se află de un an și 8 luni în scandal cu încă soțul său Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu nu vrea să se dea bătută în lupta pentru custodia exclusivă a celor mici. În tot acest timp, artista a vrut să le ofere o educație corectă celor mici, cărora li s-a dedicat în totalitate.

Cântăreața a dezvăluit, recent, care este răspunsul pe care îl dă copiilor ei atunci când aceștia o întreabă de tatăl lor, Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, răspunsul pe care îl dă copiilor ei când întreabă de Gabi Bădălău

Fosta solista din trupa Sexxy susține că cei mici trebuie să știe adevărul despre tatăl lor și relația dintre cei doi foști parteneri, pentru ca mai târziu să nu ajungă să o tragă la răspundere.

Când copiii îi pun întrebări despre tatăl lor, Claudia le răspunde cât pentru vârsta lor, fără să îi mintă, însă.

Încă soția lui Gabi Bădălău, Claudia a mărturisit că își dorește ca cei mici să primească aceeași educație pe care și ea a primit-o din partea părinților ei.

”Le răspund cât pentru vârsta lor ca să înțeleagă. Eu mi-am spus mie așa, ca părinte, cum am crescut eu și cum aș vrea să crească și ei, nu-mi doresc să crească în minciună. Dacă îi crești în minciună, atunci când vor afla adevărul nu vor mai știi ce să creadă și să înțeleagă și atunci mă vor trage la răspundere. Ei știu de acum câțiva ani. Le explic cât pentru vârsta lor, de 6 și ani. Întrebări au început deja să curgă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Claudia Pătrășcanu a delarat și că își dorește să încheie cât mai repede divorțul cu Gabi Bădălău.

Artista s-a declarat sătulă să se mai plimbe prin sălile tribunalelor, așa că își dorește ca situația să ajungă cât mai repede la final.

”Încă traversez această perioadă grea. Nu e finalizată. Încă sunt în acest divorț complicat, destul de complicat. Tot avem înfățișări. Sper să se finalizeze într-un final. Totuși ne plimbăm de un an și 8 luni prin sălile tribunalelor. Probabil totul o să se sfârșească într-un final. Totul are un început și un sfârșit. Eu m-am înarmat cu răbdare, cu putere, cu credință și totul se rezolvă”, a explicat Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: