Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu reacționează după ce s-a auzit că Gabi Bădălău dorește un copil alături de Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu reacționează după ce s-a auzit că Gabi Bădălău dorește un copil alături de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de mai bine de un an, perioadă în care au trecut împreună prin numeroase momente dificile. S-a crezut la un moment dat că vor face nunta, iar acum o altă veste despre legătura lor amoroasă a uimit pe toată lumea: vor să devină părinți! Iată ce reacție a avut Claudia Pătrășcanu când a auzit acest lucru.

Claudia Pătrășcanu reacționează după ce s-a auzit că Gabi Bădălău dorește un copil alături de Bianca Drăgușanu

Pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ultimii doi ani au reprezentat o perioadă în care viața lor privată a fost mai dezbătută ca niciodată în mediul public. În timp ce omul de afaceri este implicat într-un scandal parcă fără sfârșit cu fosta sa parteneră, Claudia Pătrășcanu, frumoasa blondă a avut și ea propriile neînțelegeri, cu Alex Bodi. Momentul în care s-a aflat că formează un cuplu a creat diferite reacții, mai ales că la început cei doi au dorit să fie cât se poate de modești.

Primele zvonuri despre relația dintre Bianca și Gabi au apărut la sfârșitul anului 2020, atunci când au fost surprinși împreună în diferite ipostaze. Cu toate că presa a dezbătut pe larg povestea lor de dragoste, ei și-au asumat totul abia la jumătatea anului 2021.

Atunci au dezvăluit că au o relație serioasă și că intenționează să evolueze împreună. Se discuta chiar și de o posibilă căsătorie, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în momentul actual, deoarece afaceristul este încă în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

Recent, au apărut zvonuri despre dorința lui Gabi Bădălău de a deveni tată din nou. Acestea au ajuns și la urechea fostei sale partenere, care a oferit un răspuns destul de dur.

„Se aude prin sat că cineva vrea să se căsătorească, dar cum să se căsătorească dacă eu nu divorțez. Când vrei să te recăsătorești, când iubești pe cineva de nu mai poți, trebuie să scapi de celălalt. Noi suntem încă căsătoriți, e rușinos și penibil, avem doi copii mari. E rușinos purtând același nume în continuare, gândește-te ce ar ieși, un copil tot pe numele meu sau al lui sau cum…e penibil și pentru altcineva. Totul trebuie făcut cu cap și cu rost, nu trebuie să te mai arunci. Situația noastră e grea”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău

Încă de când s-a aflat că ar forma un cuplu, relația Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău a fost pusă sub semnul îndoielii. Având în vedere faptul că amândoi au o reputație controversată în ceea ce privește legăturile de dragoste, s-a crezut de multe ori că s-au despărțit.

În realitate însă, lucrurile merg perfect între ei, iar acest lucru l-a spus chiar Bianca, mai fericită ca niciodată că poate să-și exprime iubirea în mod public.

„Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre.”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: