Redactia.ro
Home » Monden »  Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce nume poartă acum artista

 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Ce nume poartă acum artista

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial după trei ani de plimări prin sala de judecată! Iată toate detaliile!

 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

Claudia Pătrășcanu poate să respire în sfârșit ușurată! Vedeta a reușit să se desprindă definitiv de fostul partener de viață, Gabi Bădălău, de care încearcă să divorțeze de 3 ani de zile.

Claudia a făcut primele declarații, imediat după terminarea procesului. Totuși emoțiile nu s-au terminat, deoarece cei doi vor revini la tribunal, pe 3 noiembrie, pentru a se stabili domiciliul copiilor lor, dar și programul de vizită al acestora. Vedeta susține, totodată, că este foarte fericită că a revenit la numele de Pătrășcanu:

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lașați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu. Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.

Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmplă și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem. Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmplă și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem„, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru emisiunea Xtra Night Show, după divorțul de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, despre custodia copiilor

Claudia Pătrășcanu a precizat că ea trebuie să dețină custodia copiilor, doarece ea este prezentă total în viața copiilor ei:

„Bineînțeles că cei mici vor avea domiciliul la mamă. Este normal să se întâmple așa. Nu m-aș întoarce înapoi la București, nici ei nu își doresc acest aspect. Sunt foarte bine unde sunt, au deja un Univers al lor creat. Nu putem așa, copii nu sunt doua valize în gara să stăm să îi mutăm așa.”, a mai menționat Claudia Pătrășcanu, tot pentru XNS.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: