Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, un nou „război” cu Gabi Bădălău. Artista nu vrea să-și lase copiii să plece în vacanță cu tatăl lor

Claudia Pătrășcanu, un nou „război” cu Gabi Bădălău. Artista nu vrea să-și lase copiii să plece în vacanță cu tatăl lor

GALERIE FOTO (2) Claudia Pătrășcanu, un nou război cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, un nou „război” cu Gabi Bădălău. Conflictul dintre cei doi soți pare că este departe de a se termina. La începutul săptămânii a avut un ultim termen în procesul intentat de Gabi Bădălău. Fiul de milionar s-a adresat instanței, cerând dreptul de a-și lua copiii în vacanță în străinătate. Claudia Pătrășcanu nu este de acord!

Claudia Pătrășcanu, un nou „război” cu Gabi Bădălău. Artista nu vrea să-și lase copiii să plece în vacanță cu tatăl lor

Claudia Pătrășcanu, un nou „război” cu Gabi Bădălău. Artista a câștigat toate înfățișările cu Gabi Bădălău, dar întotdeauna afla că soțul ei a făcut din nou apel în instanță. La începutul săptămânii a avut un ultim termen în procesul intentat de fiul de milionar, când magistrații i-au dat câștig de cauză artistei. Vedeta susține că acest rezultat nu este o victorie, ci o mulțumire a faptului că i s-a făcut dreptate. ”Nu aș fi vrut să ajung aici niciodată, să ajungem într-o instanță, să ne împărțim copiii. Pentru mine nu este o luptă, nu este o victorie, eu sunt doar mulțumită de decizia instanței. Liniștită și mulțumită că pot să-mi primesc copiii acasă fără griji. Vreau să mai crească un an, doi și atunci sunt convinsă că lucrurile se vor așeza și voi fi de acord și să plece într-o țară străină tatăl lor. Până atunci poate capăt încredere în tatăl lor, poate situația cu Covid se va liniști”, a spus Claudia Pătrașcanu.

De asemenea, artista susține că îi este teamă pentru copiii săi, dacă Gabi Bădălău îi va duce în altă țară străină. ”Îți dai seama ce ar fi fost în mintea și în sufletul meu să mă gândesc la ce situație ar fi puși copiii mei când în Turcia arde pământul, în Grecia nu știu ce se întâmplă? Gândește-te cum aș fi fost eu în condițiile în care soțul meu voia să-i ducă pe copii într-o țară străină, dar nu știm unde, în ce țară străină? Fără specificare, ba odată Grecia, ba Turcia! Cu calm se rezolvă totul. Consider că interesul suprem al copiilor nu este să meargă în țări străine momentan. Avem atâta timp să crească și să viziteze țări străine… Ei nu știu nici România noastră!De fiecare dată când câștig un proces, consider că doar Dumnezeu îmi face dreptate. Cad în genunchi și zic: Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate. Că nu cer nimic, doar să fie liniște și înțelegere. Doar să mă înțeleagă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, scandal

Copiii nu vor să plece cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că în urmă cu câteva zile a avut loc un moment șocant pentru cei doi băieți ai săi. Aceasta a spus că Gabi Bădălău a venit la Constanța, pentru a lua copiii.

Spre surprinderea bărbatului, băieții nu au vrut să plece cu tatăl lor și a început să plângă. „Uite, a fost Gabi aici sâmbătă să-i ia. Copiii nu au vrut să meargă. L-am chemat în casă, a stat trei ore, copiii plângeau. A stat trei ore la mine, am încercat să-i convingem pe copii. I-am convins și au plecat la București. Au ținut-o pe un nu, pe un plâns, dar până la urmă au plecat. Vor sta atât cât vor ei, că se vor întoarce, eu îi aștept… Că n-am fost de rea credință niciodată, dar nu știu unde vrea să ducă procesul ăsta. Cred că vrea să mă chinuie”, a povestit Claudia pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: