Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! „E ca o coropișniță”

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu! „E ca o coropișniță”

Se pare că războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu a luat sfârșit, ba dimpotrivă, se întețește. Frumoasa blondină o va aduce în fața legii pe viitoarea fostă soție a lui Gabi Bădălău.

De ce Bianca o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu s-a săturat să ducă un război cu Claudia prin declarații de presă. Frumoasa blondină a spus faptul că orice declarație făcută de Claudia la adresa ei îi pătează imaginea și că o va face să plătească pentru acest lucru. Bianca a declarat că avocații ei se ocupă deja de această problemă și că o va aduce pe fosta doamnă Bădălău în fața judecătorilor.

Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace. Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Scandal cu scântei între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu după ce aceasta a atacat-o într-un mod indirect , subliniind faptul că blondina e geloasă pe ea datorită frumuseții naturale pe care o are. Spre deosebire de bomba sexy, Claudia Pătrășcanu nu era operații estetice, iar acest lucru s-a gândit ea că este un atuu față de Bianca. Mama Claudiei Pătrășcanu nu a stat cu mâna în sân când a văzut că fiica sa este doborâtă de declarațiile Biancăi Drăgușanu. Cu toate că artista a fost cea care a început să o jignească pe frumoasa blondină fără motiv, tot ea încearcă să se scoată victimă din acest scandal.

Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei. Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă.„, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: