Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Fanii Biancăi Drăgușanu sunt derutați complet după utimele postări de pe Instagramul vedetei. Să fie oare vorba despre o căsătorie între blondină și Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Bianca Drăgușanu a încercat să fie cât mai discretă cu privire la relațiile sale amoroase, asta pentru că a văzut că făcând publice prea multe detalii din viața sa intimă aduce numai probleme. Astfel că, blondina nu mai vorbește de mult despre planurile sale de viitor, însă nu se poate abține să nu dea câteva detalii pe rețelele de socializare.

Recent, Bianca Drăgușanu a lăsat să se vadă pe contul ei de Instagram o imagine care i-a bulversat complet pe fanii ei. Aceștia și-au pus imediat întrebarea dacă nu cumva vedeta s-a căsătorit pentru a treia oară! Bianca se află acum în vacanță împreună cu fiica sa, iar destinația este una ca-n basme! Este vorba despre un resort de cinci stele din Belek, Turcia: respectiv Regnum Carya. La scurt timp după ce a aterizat pe pământ turcesc, diva a încărcat pe Instagram Stories un filmuleț în care apare un bărbat care o așteaptă în aeroport și ține în mână o pancartă pe care este scris: “Anca Bianca Bădălău”. Mulți au fost confuzi și în legătură cu prenumele vedetei, asta pentru că puțini știau că pe blondină o mai cheamă și Anca.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău despre nunta cu Bianca Drăgușanu

Deși au parte de certuri și împăcări, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu par a fi dornici de a merge în acest an în fața altarului. Chiar Bianca Drăgușanu a dat de înțeles acest lucru printr-o declarație: „Nu iese fum fără foc”, atunci când a fost întrebată despre această nouă căsătorie. Iată ce spune și Gabi Bădălău!

Întrebat despre nuntă de către reporterul Xtra Night SHow, Horațiu Tudor, Gabi Bădălău a răbufnit: ”Nu am lucruri de comentat despre aceste mizerii. 100% sunt mizerii, minciuni și răutăți”, a spus, nervos, Gabi Bădălău, infirmând zvonurile privind o eventuală nuntă cu aleasa inimii lui.

Acest contract prenupțial despre care se speculează, ar fi fost impus de tatăl lui Gabi Bădălău, fostul ministru al Economiei, în guvernul PSD, Niculae Bădălău. Blondina l-a semnat, ceea ce înseamnă că a acceptat condițiile impuse de părinții acestuia. De altfel, Bianca ar fi primit, deja, un inel de logodnă de la Gabi Bădălău, în valoare de peste 30 de mii de euro, dar ar evita să-l poarte din cauza superstițiilor. Nunta va fi una dublă: o parte va avea loc în Grecia și una în București. Pentru petrecerea din statul elen, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor pune la dispoziție un charter pentru invitați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: