Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Gabi Bădălău despre nunta cu Bianca Drăgușanu. Când va avea loc evenimentul în valoare de 1 milion de euro

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău despre nunta cu Bianca Drăgușanu. Când va avea loc evenimentul în valoare de 1 milion de euro

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, surprinsi in gesturi tandre

Bat clopote de nuntă în acest an pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu! Se zvonește că marele eveniment din viața lor va costa 1 milion de euro. Iată primele declarații despre nunta cu blondina, ale lui Gabi Bădălău!

Primele declarații ale lui Gabi Bădălău despre nunta cu Bianca Drăgușanu. Când va avea loc evenimentul în valoare de 1 milion de euro

Deși au parte de certuri și împăcări, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu par a fi dornici de a merge în acest an în fața altarului. Chiar Bianca Drăgușanu a dat de înțeles acest lucru printr-o declarație: „Nu iese fum fără foc”, atunci când a fost întrebată despre această nouă căsătorie. Iată ce spune și Gabi Bădălău!

Întrebat despre nuntă de către reporterul Xtra Night SHow, Horațiu Tudor, Gabi Bădălău a răbufnit:

„Nu am lucruri de comentat despre aceste mizerii. 100% sunt mizerii, minciuni și răutăți”, a spus, nervos, Gabi Bădălău, infirmând zvonurile privind o eventuală nuntă cu aleasa inimii lui.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au semnat un contract prenupțial

Acest contract prenupțial despre care se speculează, ar fi fost impus de tatăl lui Gabi Bădălău, fostul ministru al Economiei, în guvernul PSD, Niculae Bădălău. Blondina l-a semnat, ceea ce înseamnă că a acceptat condițiile impuse de părinții acestuia. De altfel, Bianca ar fi primit, deja, un inel de logodnă de la Gabi Bădălău, în valoare de peste 30 de mii de euro, dar ar evita să-l poarte din cauza superstițiilor. Nunta va fi una dublă: o parte va avea loc în Grecia și una în București. Pentru petrecerea din statul elen, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu vor pune la dispoziție un charter pentru invitați.

Buchetul de mireasă al Biancăi Drăgușanu va fi coborât dintr-un elicopter

Totodată, în Grecia, viitorii au închiriat două vile pe o insulă, pentru prietenii lor apropiați. Nu mai mult de 40 de persoane vor participa. Iar atmosfera întregii seri va fi întreținută de Florin Salam. În privința nunții din Capitală, Bianca Drăgușanu ar fi cerut ca localul să fie decorat cu flori naturale, acestea valorând 40 de mii de euro. Iar pentru ca totul să fie și mai spectaculos, buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: