Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele. Totul a fost făcut public! Când este evenimentul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele. Totul a fost făcut public! Când este evenimentul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele în această vară. Informațiile despre nunta celor doi amorezi au fost făcute publice. Se pare că nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău va fi una dublă și îl va face pe afacerist să scoată nici mai mult, nici mai puțin de un milion de euro din buzunar.

Alex Bodi va fi negru de supărare când va afla ultima bombă din showbiz. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele în mai puțin de o lună spun sursele. Se parecă totul este deja aranjat și pus la punct. Frumoasa blondină va avea parte de o nuntă ca în povești. Se pare că a treia oară e cu noroc pentru Bianca Drăgușanu deoarece aceasta va avea o nuntă dublă în valoare de un milion de euro, spun sursele.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea o ceremonie în România și una în Grecia, departe de lumina reflectoarelor mondene. Surse apropiate celor doi au declarat că atmosfera va fi intreținută de două dintre cele mai sonore nume din lumea muzicii, anume Florin Salam şi Nikos Vertis. În Grecia le vor fi alături doar 40 de persoane apropiate care  în ziua cea mare vor ajunge acolo cu un charter, închiriat special pentru eveniment.

Detaliile despre nunta din Capitală nu sunt multe. Se știe doar că va avea loc la un palat de lângă București. Bianca Drăgușanu ar fi ales personal aranjamentele florale care s-au ridicat la prețul de 40,000 de euro.

Sursele spun că Gabi Bădălau i-ar fi oferit deja un indel de logodnă Biancăi Drăgușanu. Bijuteria primită de blondină costă cât o garsonieră din Capitală, depășind suma de 30,000 de euro.

Planurile nunții Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău au fost stabilite în detaliu de cei doi și se pare că buchetul miresei va fi coborât dintr-un elicopter.

Bianca Drăgușanu, rochie de mireasă de peste 40.000 de euro

Se pare că Gabi Bădălău nu se sfiește să arunce cu banii când vine vorba de fericirea alesei inimii lui. Rochia de mireasă pe care Bianca Drăgușanu o va purta ar costa peste 40,000 de euro și este realizată de unul dintre cei mai mari designeri din lume. Bianca Drăgușanu și sora lui Gabi Bădălău vor merge curând la Paris pentru a face proba rochiei de mireasă.

Data preconizată pentru nunta celor doi îndrăgostiți nu este încă publică, dar cu siguranță va fi după data de 15 iunie, data la care Gabi Bădălău ar fi separat definitiv și irevocabil de fosta soție, Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: