Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea! ”Nu ne mai leagă nimic”

Gestul făcut de Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea! ”Nu ne mai leagă nimic”

GALERIE FOTO (2) Gestul făcut de Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea! ”Nu ne mai leagă nimic”

Gabi Bădălău a șocat pe toată lumea miercuri, 2 iunie, după ce a anuțat că se desparte de Bianca Drăgușanu în direct, la TV. Fosta prezentatoare nu i-a dat nicio replică, însă gestul ei a arătat un lucru mult mai important. 

Gestul făcut de Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea

Miercuri, Gabi Bădălău i-a uimit pe toți după ce a intervent în timpul unei emisiuni TV și a spus că relația dintre el și Bianca Drăgușanu s-a terminat și nu-i mai leagă nimic. Deși toți se așteptau sa un răspuns din partea blondinei, se pare că aceasta a rămas nepăsătoare și s-a axat pe ceea ce este important pentru ea, respectiv fiica ei!

Bianca Drăgușanu și-a început ziua de miercuri cu fiica ei, Sofia, pe care a luat-o drept ”asistentă”. ”Bună ziua, dragii noștri prieteni. Astăzi o am alături pe asistenta și pe prietena mea cea mai bună, Sofia. Zi „bună, prieteni! Astăzi o însoțesc pe mami la treburile ei”. Mergem să facem niște rochii frumoase”, a spus Bianca Drăgușanu la InstaStory.

Gestul făcut de Bianca Drăgușanu după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea! ”Nu ne mai leagă nimic”

Cele două au plecat spre atelierul de rochii al divei și au stat acolo împreună câteva ore bune. Însă nu este prima dată când, într-un moment tensionat al vieții ei, Bianca decide să se axeze pe fiica sa, dar și pe muncă. De multe ori, despărțirile cu Alex Bodi, blondina reacționa la fel.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit oficial

Gabi Bădălău a intrat în direct în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu. Acesta a afirmat că pe el și frumoasa blondină i-a unit la un moment dat o poveste de dragoste, care acum nu mai există. Gabi Bădălău a declarat că între el și Bianca Drăgușanu mai există nicio relație amoroasă și că au rămas în relații amicale.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți.

Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii. Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine”, a fost declarația lui Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: