Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. Sofia s-a pierdut în parc

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. Sofia s-a pierdut în parc

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite.

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. Blondina a avut parte de un șoc după ce fiica sa a dispărut. Mama Biancăi se afla cu Sofia într-un parc, iar într-o fracțiune de secundă, fetița a dispărut. După ce a fost sunată de mama sa, Bianca Drăgușanu și-a făcut cele mai negre scenarii.

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. Sofia s-a pierdut în parc

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite. Este una dintre cele mai contorversate vedete din showbiz-ul românesc, fiind în centrul atenției ori de câte ori are ocazia. Bianca Drăgușanu a fost implicată în diferite relații cu bărbați cunoscuți din România, dar cel care i-a dăruit cel mai frumos cadou este Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță de patru ani. Sofia a rămas la Bianca după ce aceasta s-a despărțit de fostul prezentator tv.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a tras o sperietură zdravănă după ce fiica sa a dispărut. Sofia era în parc cu bunica ei, iar la un moment dat a dispărut de lângă aceasta. Mama blondinei s-a panicat și a sunat-o pe vedetă pentru a o anunța că nu mai găsește pe Sofia. În cadrul unui interviu, blondina a povestit momentul în care a crezut că fiica sa a pățit ceva îngrozitor. Conform acesteia, Sofia se juca cu un copil din parc și a plecat de lângă bunica ei. Deși femeia a strigat-o, fetița fugea din ce în ce mai tare. “Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca povestește că în momentul în care mama ei a sunat-o și i-a spus că nu o mai găsește pe Sofia și-a adus aminte de cazul băiețelului ucis de maidanezi exact în parcul în care dispăruseră fiica sa. “S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Ce i-a spus Bianca fiicei sale

După ce a avut parte de momente cumplite, Bianca Drăgușanu i-a povestit Sofiei despre cazul lui Ionuț. Aceasta i-a arătat fiicei sale toate articolele cu băiatul de 4 ani ucis de maidanezi. De asemenea, Bianca a spus că a certat-o pe micuță și a rugat-o să nu mai facă așa ceva. ”Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate articolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca alt dată să nu se mai repete”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Blondina a mai trecut printr-un moment dificil cu fiica sa după ce aceasta a fost agresată la școală de către colegii ei. Fosta prezentatoare de la Kanal D a declarat că Sofia a fost mușcată de către una dintre fostele colege de grupă. Șocată de vânataia fiicei sale, Bianca a decis să o transfere pe micuță la o altă instituție școlară. „Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa”, a povestit Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: