Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. Declarații bombă. „O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”

Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu. Declarații bombă. „O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”

Bianca Drăgușanu i-a dat lovitura fatală Claudiei Pătrășcanu. Blondina a sters pe jos cu fosta lui Bădălău prin ultimele declarații. După ce Claudia Pătrșcanu a vrut să o sfideze pe Bianca spunându-i că ea nu are o frumusețe naturală ca a ei, bomba sexy a luat foc.

Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a umilit-o pe Claudia Pătrășcanu prin ultimele declarații făcute. Blondina i-a dat o lovitură sub centură cântăreței afirmând că tot ce spune ea este din cauza frustrărilor pe care le are.

Bianca Drăgușanu a declarat despre Claudia Pătrășcanu că este o femeie penibilă, de o prostie infinită și o mizerie de om, deoarece doar asta a știut să facă toată viața ei (n.r să bârfească). Bianca Drăgușanu a mărturisit faptul că fosta lui Gabi Bădălău și-ar învăța copiii să o înjure. Blondina a mai spus că nu are de ce să fie supărată pe ea deoarece Claudia este la un nivel mult prea jos încât să se preteze. Bomba sexy a mai spus că artista și-ar manipula copiii, folosindu-i ca monedă de schimb în procesul de divorț cu Gabi Bădălău.

Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei. Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă.„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

De la ce a pornit scandalul

În urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a atacat-o într-un mod indirect pe actuala iubită a lui Gabi Bădălău, subliniind faptul că blondina e geloasă pe ea datorită frumuseții naturale pe care o are. Spre deosebire de bomba sexy, Claudia Pătrășcanu nu era operații estetice, iar acest lucru s-a gândit ea că este un atuu față de Bianca.

Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place.„, a fost declarația Claudiei Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: