Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu se confruntă cu noi obstacole din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale, Sofia

Bianca Drăgușanu se confruntă cu noi obstacole din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale, Sofia

Bianca Dragusanu, un nou inel pe deget

Bianca Drăgușanu este din nou îngrijorată de starea de sănătate a fiicei sale Sofia. Vedeta a mers la mulți medici specialiști care i-au pus un diagnostic și i-au prescris un tratament. Deși tratamentul este unul foarte bun, Bianca Drăgușanu se confruntă din nou cu probleme în privința fiicei ei.

Bianca Drăgușanu, probleme cu fiica sa

Bianca Drăgușanu, așa cum ne-a obișnuit, postează zilnic fragmente din activitățile sale zilnice, dar și povestește cu ce probleme se confruntă uneori. De această dată, lucrul care îi dă mari bătăi de cap blondinei este problema de sănătate pe care o are fiica sa. Se pare că deși are un tratament care va da roade cu siguranță, Sofia refuză să îl ia deoarece îi este frică de acele picături pe care trebuie să le ingereze.

Focoasa blondină a publicat o serie de insta-story-uri în care le povestește fanilor că nu știe ce să se mai facă cu cea mică și cum să o convingă să ia tratamentul.

Dragii mei eu mă confrunt cu o problemă majoră datorită faptului că Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici, am ajuns chiar și la un doctor profesor la Cluj, care ne-a dat un tratament pe care trebuia să îl urmăm. Bineînțeles că tratamentul nu se poate urma cu precizie datorită faptului că Sofia nu are curaj să i-a aceste picături care ni s-au prescris, de patru ori pe zi, câte patru picături. Și acum încerc să duc muncă de lămurire cu ea să își i-a picăturile, spunându-i că ea este foarte curajoasă și că ea trebuie sa facă lucrul cesta. Mami cum facem le luăm?„, a povestit Bianca Drăgușanu.

Ce probleme de sănătate are fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

După o serie lungă de investigații la cei mai buni medici pediatrii din țară, Bianca Drăgușanu a aflat diagnosticul pe care îl tot căuta. Sofia suferă de polipi, dar se va face bine dacă va lua tratamentul prescris de medici. Doctorii i-au spus că va fi nevoie de două tratamente a câte trei luni fiecare.

Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni. Totul este în regulă. Trebuie să o imunizez.„,a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: