Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a aflat diagnosticul fiicei sale după mult timp de investigații medicale. Ce probleme are Sofia

Bianca Drăgușanu a aflat diagnosticul fiicei sale după mult timp de investigații medicale. Ce probleme are Sofia

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe nu tocmai plăcute după ce o bună perioadă de timp, fetița sa Sofia nu s-a simțit bine. Bianca Drăgușanu a povestit că cea mică tușește continuu și că nu știe ce are și ce tratament să îi dea. După o lungă perioadă de ivestigații amănunțite, medicii i-au dat verdictul.

Ce diagnostic i-au dat medicii fetiței Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este foarte îngrijorată în privința sănătății fetiței ei Sofia. De o bună perioadă de timp fiica vedetei și a lui Victor Slav a întâmpinat probleme de sănătate. Nu de mult Bianca declara că asta este o problemă reală și nu scandalurile din jurul ei care au acaparat presa mondenă.

După o lungă perioadă de investigații pe la cei mai buni medici pediatrii, Bianca Drăgușanu a aflat de ce afecțiune suferă Sofia. Doctorii i-au spus că cea mică suferă de polipi și căva fi nevoie de două tratamente a câte trei luni fiecare.

Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni. Totul este în regulă. Trebuie să o imunizez.„,a declarat Bianca Drăgușanu.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre starea de sănătate a fiicei ei

Pentru o bună perioadă de timp Bianca Drăgușanu a apărut răvășită și îngrijorată. Motivul era chiar starea de sănătate a copilului ei. Sofia i-a pus pe jar pe Bianca și Victor Slav, după ce avea o tuse ciudată de care nu reușea să scape de nicio culoare. Alarmați, cei doi au dus-o pe prințesa lor la cei ami buni medici pediatrii pentru a afla cauza simptomelor Sofiei.

Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv.(…) Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează.„, spunea Bianca Drăgușanu cu ceva timp în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: