Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu. Ce i-a transmis artistei

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu. Ce i-a transmis artistei

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu. Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este pe cale să izbucnească. După ce artista a spus că blondina este ”Penta Oxid de Clei”, Bianca i-a transmis un mesaj acid cântăreței, chiar pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu. Ce i-a transmis artistei

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău și-au declarat război total! După ce fosta soție a afaceristului a spus despre Bianca că este ”Penta Oxid de Clei”, iubita lui Gabi Bădălău a răbufnit la adresa artistei. Bianca Drăgușanu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare. ”Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Mesajul Biancai Dragusanu

Claudia Pătrășcanu a spus că nu o interesează ce vorbește Bianca Drăgușanu despre ea, dar că aceasta este un pericol pentru copiii săi. ”Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie, dar vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajmă copiilor mei vreodată, deoarece este un pericol public pentru toți copiii minori. Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)”, a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu spune despre Claudia că este depresivă pentru că a divorțat de Bădălău. ”Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Claudia Pătrășcanu

Deja se știe că Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu se plac deloc una pe cealaltă, dar de câteva zile încoace, cele două se înțeapă reciproc. Artista a declarat în cadrul unui interviu că iubita lui Gabi Bădălău ar fi geloasă pe ea pentru că ea a fost înzestrată cu o frumusețe naturală. ”Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place?”, a declarat Claudia Pătrășcanu într-o emisiune.

Fără să stea pe gânduri, fosta soție a lui Alex Bodi a postat un mesaj pe Instagram, dedicat, cel mai probabil, artistei. ”De frumoasă ești frumoasă, de deșteaptă, ești frumoasă… Cu dragoste, B”, se arată în postarea Biancăi Drăgușanu de pe Instagram. Claudia Pătrășcanu s-a arătat deranjată de relația pe care soțul său o are cu blondina, fiind de părere că acesta se expune prea mult, afectându-i pe cei doi copii pe care îi au împreună. Fosta solistă a trupei Sexxy este de părere că fiul de milionar ar trebui să fie mai rezervat în acțiunile sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: