Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, atac pe față la adresa Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu, atac pe față la adresa Biancăi Drăgușanu

GALERIE FOTO (2)

Claudia Pătrășcanu a înjosit-o pe Bianca Drăgușanu cu ultimele declarații făcute. Cele două vedete îl au în comun pe Gabi Bădălău, mai precis locul din inima lui Bădălău. Claudia Pătrășcanu se află acum în plin proces de divorț cu acesta și nu se sfiește să dea declarații presei pentru a-i ține la curent cu noutățile.

Claudia Pătrășcanu o atacă pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a acordat un interviu în care a vorbit despre divorț, dar și despre actuala iubită a viitorului fost soț, Bianca Drăgușanu. Cântăreața a fost întrebată dacă crede că Bianca Drăgușanu este geloasa pe ea. Claudia a dat un răspuns care o va scoate din minți pe Bianca Drăgușanu.

Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place.„, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu se mărită?

Claudia Pătrăscanu a vorbit în cadrul unui interviu despre relaționarea cu care o are cu Gabi Bădălău și despre cum evoluează situația în procesul de divorț. Aceasta l-a luat peste picior pe Gabi Bădălău din cauza faptului că nu se mai temrină acest proces de divorț fiindcă acesta refuza să îi accepte condițiile cântăreței.

Claudia Pătrăscanu a spus că se va mărita ea înaintea lui Gabi Bădălău. Ea a afirmat acest lucru după ce în presă se tot speculează despre o viitoare nuntă între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Aceasta se pare că este de părere că nu se va întâmpla prea curând nicio nuntă deoarece Gabi Bădălău nu vrea să îi accepte condițiile în privința divorțului, drept urmare procesul nu a ajuns încă la o finalitate pentru ca fiecare să își poată reface viața.

Nu vreau să spun, dar copiii noștri știu cel mai bine (n.r. dacă mai are Gabi Bădălău sentimente pentru ea, dat fiind faptul că nu vrea să-i dea divorțul). Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară, se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu! Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori și nu mai mergeam de atâtea ori în instanța, nu e logic? El nu și-a dorit niciodată! Totul a fost de ochii publicului! Copilul va merge la școală aici, l-am înscris la noi în Agigea, nu am vorbit cu Gabi despre asta. Nu am fost în stare noi să facem ceva, am ajuns să ne împărțim copiii prin instanță. S-au încercat totul felul de strategii din primul moment.„, a declarat Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: