Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu, declarații explozive. Ce i-a transmis lui Bădălău. „Mă mărit eu până se însoară Bădălău”

Claudia Pătrășcanu, declarații explozive. Ce i-a transmis lui Bădălău. „Mă mărit eu până se însoară Bădălău”

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații bombă într-un interviu acordat recent. Ce i-a putut transmite artista viitorului ei fost soț întrece orice imaginație. Se pare că Claudia Pătrăscanu nu se sfiește să îl ia peste picior pe Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu se mărită?

Claudia Pătrăscanu a vorbit în cadrul unui interviu despre relaționarea cu care o are cu Gabi Bădălău și despre cum evoluează situația în procesul de divorț. Aceasta l-a luat peste picior pe Gabi Bădălău din cauza faptului că nu se mai temrină acest proces de divorț fiindcă acesta refuza să îi accepte condițiile cântăreței.

Claudia Pătrăscanu a spus că se va mărita ea înaintea lui Gabi Bădălău. Ea a afirmat acest lucru după ce în presă se tot speculează despre o viitoare nuntă între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Aceasta se pare că este de părere că nu se va întâmpla prea curând nicio nuntă deoarece Gabi Bădălău nu vrea să îi accepte condițiile în privința divorțului, drept urmare procesul nu a ajuns încă la o finalitate pentru ca fiecare să își poată reface viața.

Nu vreau să spun, dar copiii noștri știu cel mai bine (n.r. dacă mai are Gabi Bădălău sentimente pentru ea, dat fiind faptul că nu vrea să-i dea divorțul). Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară, se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu! Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori și nu mai mergeam de atâtea ori în instanța, nu e logic? El nu și-a dorit niciodată! Totul a fost de ochii publicului! Copilul va merge la școală aici, l-am înscris la noi în Agigea, nu am vorbit cu Gabi despre asta. Nu am fost în stare noi să facem ceva, am ajuns să ne împărțim copiii prin instanță. S-au încercat totul felul de strategii din primul moment.„, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, zvonuri despre o nuntă demnă de filmele Oscar

În urmă cu nici o lună au apărut în presă informații despre viitoarea nuntă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se zvonea faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își vor unii destinele în această vară. Informațiile despre nunta celor doi amorezi au fost făcute publice de un apropiat din anturajul lor. Se pare că presupusa nuntă Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău ar trebui să fie una dublă și îl va face pe afacerist să scoată nici mai mult, nici mai puțin de un milion de euro din buzunar.

Aceleași surse apropiate au mai făcut câteva afirmații legate de nuntă, cum că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea o ceremonie în România și una în Grecia, departe de lumina reflectoarelor mondene. S-a zvonit că atmosfera va fi intreținută de două dintre cele mai sonore nume din lumea muzicii, anume Florin Salam şi Nikos Vertis. În Grecia le vor fi alături doar 40 de persoane apropiate care în ziua cea mare vor ajunge acolo cu un charter, închiriat special pentru eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: